Δευτέρα 31/5 επαναλειτουργούν τα γυμναστήρια – Πότε ανοίγουν τα Δημοτικά Γυμναστήρια

0
623

Μετά το πράσινο φως των λοιμωξιολόγων και τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά επαναλειτουργούν από την Δευτέρα 30 Μαΐου τα γυμναστήρια. 

Παράλληλα από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων δόθηκαν διευκρινίσεις για το ποιοι θα πρέπει να φορούν μάσκα στα γυμναστήρια και ποιοι μπορούν να γυμνάζονται χωρίς μάσκα.

Τα όσα ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων 

1) Όσοι ασκούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα μόνο εφόσον υπάρχει τουλάχιστον απόσταση τριών μέτρων από άλλους ασκούμενους

2) Ασκούμενοι που αντιμετωπίζουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα καλό είναι να αποφεύγουν την έντονη αερόβια άσκηση με μάσκα

3) Οι ασκούμενοι μπορούν να φορούν είτε διπλή απλή μάσκα είτε μονή μάσκα ΚΝ95 ή FFP2

Ωστόσο για την συνολικότερη λειτουργία των γυμναστηρίων ισχύουν απόλυτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πότε ανοίγουν τα Γυμναστήρια του Δήμου Καλλιθέας 

Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες και τα ισχύοντα πρωτόκολλα την Δευτέρα 31 Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει αρχικά η λειτουργία του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος” που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 241.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η επαναλειτουργία και των υπολοίπων αθλητικών κέντρων του Ο.Π.Α.Α. “Γιάννης Γάλλος”.

Ωστόσο καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τα Αθλητικά Κέντρα έτσι ώστε να ενημερώνονται για την επαναλειτουργία τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν στα προγράμματα.

Αθλητικό κέντρο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 241:              210 9429626
Αθλητικό κέντρο ΑΡΑΠΑΚΗ 6:                                               210 9560396

Comments are closed.