Τεράστιο «διπλό» που γεννά ελπίδες

0
593

Η Athens Kallithea έμεινε όρθια στην Καλαμάτα και με γκολ του συνήθη ύποπτου Κυνηγόπουλου στο 71′ πήρε τους τρεις βαθμούς και ελπίζει σε ένα ακόμη στραβοπάτημα της Κηφισιάς που θα τη βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου.

Η «Μαύρη Θύελλα» μπορεί να είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Σίμου βρήκαν τον τρόπο για πάρουν ένα μεγάλο «διπλό».

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με την Καλαμάτα να έχει περισσότερες τελικές και να απειλεί την εστία του Βοσνιάδη. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 10ο λεπτό όταν ο Μαρκόφσκι εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Βλάχου και πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Το πρώτο ημίωρο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο εκτός από την κίτρινη κάρτα που είδε στον πάγκο της Καλαμάτας ο Αντώνης Μαυρέας για διαμαρτυρία.

Η AKFC σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις της είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μέντες μετά από κεφαλιά του Τσιντώνη πλην όμως ο διαιτητησ της αναμέτρησης είδε επιθετικό φάουλ ακυρώνοντας το γκολ.

 Οι παίκτες της Καλαμάτας απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τους Ματέους και Καραγκούνη τα σουτ των οποίων εξουδετέρωσε ο Βοσνιάδης.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με τους παίκτες του Γκεοργκιόσκι να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν κάτι καλό όμως τα σουτ του Μαρκόφσκι δεν απέφεραν κάτι καλό για – τους γηπεδούχους.


Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ όταν στο 76’ ο Βλάχος έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Κυνηγόπουλο ο οποίος πλάσαρε τον Μέντες κάνοντας το 0-1.

Το φύλλο αγώνα

Διαιτητές: Βλάχος (Αν. Αττικής), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Βεργέτης (Αργολίδας)

Σκόρερ: Κυνηγόπουλος (76′)

ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ   (Ίλτσο Γκεοργκιόσκι):

Μέντες, Μoζέρ, Λουπάνο, Μπαξεβάνος, Κωνσταντινόπουλος (78’ Τριανταφυλλάκης), Παπατόλιος, Καραγκούνης, Ματέους (83’ Δρούγας), Βασιλόγιαννης, Μπουλλάρι (72’ Λιποράσε), Μαρκόφσκι (78’ Ρόβας)

ATHENS KALLITHEA FC   (Γιώργος Σίμος):

Βοσνιάδης, Τσιντώνης (55’ Ντεμέτριους), Μπουλούλης (55’ Ναμπί, 90’ Ευαγγέλου), Ιωαννίδης (55’ Σαντάνα), Κύργιας, Βασιλούδης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Μπάμπης (65’Ματίγια), Καινούργιος, Βλάχος.

Comments are closed.