Όλα έτοιμα για τη δρομική γιορτή του επετειακού «Kallithea Run»

0
446

Στη γραμμή εκκίνησης θα βρεθούν το πρωί της Κυριακής, 10 Απριλίου 2022, οι πρώτοι δρομείς του επετειακού «Kallithea Run» που φέτος κλείνει τα δέκα χρόνια από το ξεκίνημα του.

Η γιορτή του ξεχωριστού δρομικού γεγονότος της Καλλιθέας που ουσιαστικά έχει ξεκινήσει από σήμερα το πρωί, θα υποδεχθεί το σύνολο των δρομέων, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη ηλικιακή κατηγορία, που θα συμμετάσχουν στους αγώνες των 2,5 χλμ, 5 χλμ και 10 χλμ τηρώντας ασφαλώς όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το neakallithea.gr βρέθηκε στην πλατεία Δαβάκη σήμερα (9/4) όπου οι δρομείς προσερχόντουσαν προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους και να παραλάβουν αριθμούς και το απαραίτητο υλικό (μπλουζάκια κλπ).

Παρόντες και δύο σημαντικοί παράγοντες της επιτυχημένης δρομικής διοργάνωσης που με την τεχνογνωσία που τους διακρίνει αλλά και την αγάπη που έχουν για τον αθλητισμό τους κάνουν να είναι ξεχωριστοί και αγαπητοί.

Φυσικά ο λόγος για τον πρόεδρο του Φιλαθλητικού, και επί σειρά ετών σημαντικότατο διοικητικό παράγοντα του ΣΕΓΑΣ, καθώς και της πόλης της Καλλιθέας, Παναγιώτη Δημάκο αλλά και την απλή και μοναδική για την ανιδιοτελή προσφορά της στον αθλητισμό Αριστέα Λαμέρα

Στη συζήτηση που είχαμε μαζί τους μας επισήμαναν την αθρόα συμμετοχή των δρομέων που παρά τα μέτρα προστασίας λόγω του κορωνοϊού οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τους στόχους τους.

Αγώνας Δρόμου 10 km

Ώρα Εκκίνησης: 08:30

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη.

Περιγραφή της Διαδρομής:

Η διαδρομή των 10 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως με κατεύθυνση προς Αθήνα), αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Αγίων Πάντων και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Πειραιά, αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Ισμήνης και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Αθήνα έως την πλατεία Δαβάκη. Η διαδρομή επαναλαμβάνεται και 2η φορά.

Αγώνας Δρόμου 5 km

Ώρα Εκκίνησης: 10:00

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη.

Περιγραφή της Διαδρομής:

Η διαδρομή των 5 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως με κατεύθυνση προς Αθήνα), αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Αγίων Πάντων και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Πειραιά, αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Ισμήνης και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Αθήνα έως την πλατεία Δαβάκη.

Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ

ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2,5km

Ώρα Εκκίνησης: 11:15

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη.

Περιγραφή της Διαδρομής:

Η διαδρομή των 2,5 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με δεξιά όδευση, μέχρι την οδό Αγίων Πάντων. Κάνει αναστροφή επί της Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και συνεχίζει μέχρι την Αγία Ελεούσα όπου και πάλι κάνει αναστροφή και τερματίζει μπροστά στην πλατεία Δαβάκη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν την περιοχή Δήμου Καλλιθέας θα τεθούν σε ισχύ κατά τις ώρες 06:00 – 13:00 και είναι οι εξής:

Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χαροκόπου και της Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φιλαρέτου και Μαντζαγριωτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Comments are closed.