Χατζηκίδης: «Κάθε χρόνο είμαστε μία γροθιά! Μεγαλύτεροι στόχοι τη νέα σεζόν»

0
3728

Ο ΕΣΠΕΡΟΣ Καλλιθέας τα τελευταία χρόνια έχει μπει σε μία… ξέφρενη πορεία και ανεβαίνει τις κατηγορίες… νεράκι! Η ομάδα της Καλλιθέας στο μπάσκετ έχει επιστρέψει πλέον στις επαγγελματικές κατηγορίες και αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, με τον Γιώργο Χατζηκίδη να είναι ένας από τους πιστούς στρατιώτες της ομάδας.

Ο παίκτης του ΕΣΠΕΡΟΥ μίλησε αποκλειστικά στη «ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ», κάνοντας έναν απολογισμό για την πορεία της ομάδας, αλλά και τους δικούς του προσωπικούς στόχους:

Τρία χρόνια ανοδική πορεία, η συνταγή των συνεχόμενων επιτυχιών;
Όλη η επιτυχία σε αυτά τα χρόνια πιστεύω είναι στο ότι εκτός από ομάδα Είμαστε μία παρέα και μία οικογένεια. Σίγουρα μερίδιο στην επιτυχία αυτή έχουν οι προπονητές μας Αντώνης Μάντζαρης Γιάννης Γράψας και Ανέστη Γραμματικός, όπου κάθε χρόνο καταφέρνουν να μας κάνουν μία γροθιά όπως και η διοίκηση που βρίσκεται κοντά μας κάθε μέρα.

Τη φετινή χρονιά πως θα την χαρακτήριζες;
Θα την χαρακτήριζα ως αναγνωριστική γιατί για πολλούς από εμάς ήταν η πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε στη Β Εθνική και έτσι Με τη βοήθεια κάποιων παιδιών που είχαν την εμπειρία της κατηγορίας προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε.

Τι σημαίνει για έναν παίκτη που ξεκίνησε απο τις ακαδημίες μιάς ομάδας όπως είναι ο Έσπερος να φτάνει βήμα-βήμα στις μεγαλύτερες κατηγορίες;
Σίγουρα σημαίνει ικανοποίηση που έχω βάλει και εγώ ένα λιθαράκι στο να φτάσει η ομάδα σε αυτή την κατηγορία που είναι αυτή τη στιγμή.

Νέα χρονιά σε λίγο καιρό, οι στόχοι;
Στόχοι για τη χρονιά που έρχεται δεν μπορώ να βάλω από τώρα, αλλά σίγουρα πιστεύω θα είναι μεγαλύτεροι και βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε να τους πραγματοποιήσουμε.

Προσωπικά τι περιμένεις; Έχεις ολοκληρώσει τους προσωπικούς σου αγωνιστικούς σου στόχους;
Προσωπικά θα ήθελα να υπάρχει υγεία και μακριά από τραυματισμούς τώρα για τους προσωπικούς στόχους. Δε νομίζω ότι ο κάθε παίκτης πρέπει να βάζει ταβάνι στον εαυτό του και να επαναπαύεται. Οπότε οι στόχοι μου είναι να προσπαθήσω να βελτιώνομαι κάθε μέρα.

Comments are closed.