Παρέλαση ανόδου με «διπλό» στην Ηλιούπολη

0
6960

Στην Ηλιούπολη παρέλασε η αρμάδα του Αλέκου Βοσνιάδη που στο πέρασμα της σκόρπισε κάθε δεύτερη σκέψη των αντιπάλων της, για αμφισβήτηση της κυριαρχίας της, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα υπεροχής και σοβαρότητας για τα επόμενα ματς.

Οι παίκτες της AKFC δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την «πεντάρα» που «εισέπραξε» στη Νίκαια η ομάδα των Χανίων και απάντησε το ίδιο εκκωφαντικά πιστοποιώντας τη δική της κυριαρχία στο Νότιο όμιλο της Super League 2.

Η Athens Kallithea εμφανίστηκε αποφασισμένη για το «διπλό» και μόλις στο 10ο λεπτό ο «κάπταιν» και πρώτος της σκόρερ Γιάννης Λουκίνας με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ που έμελλε στη συνέχεια να γίνει θρίαμβος.

Στο 16′ ο Demethryus με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα ενώ στο 36′ ο ίδιος έπιασε ωραίο σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 40′ ο Γιώργος Μανθάτης με ένα μοναδικό σε εκτέλεση σουτ έγραψε το 3-0 για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος με τον Τόρες που στο 63′ πλάσαρε από κοντά τον Πολίτη γράφοντας το τελικό 4-0. 

Το φύλλο αγώνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  –  ATHENS KALLITHEA FC   0 – 4

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Ιωάννης, Πάτρας Πέτρος, Στεφανής Γεώργιος

Σκόρερ: 10′ Λουκίνας, 16′ Demethryus, 40′ Μανθάτης, 62′ Τόρες

ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Παντέλης): 

Πολίτης, Τσαφταρίδης, Μπουσάι (68′ Φρίμπονγκ), Ανδρέου, Ασίγκμπα, Κρέτσι (32′ Βασιλούδης), Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Ντέντλερ (82′ Μπαρμπάρο), Παντελίδης (68′ Γιάννου), Άντο (32′ Μάντιτς).

ATHENS KALLITHEA FC  (Βοσνιάδης): 

Κότσαρης, Μαρόττα, Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Μανθάτης, Σίλβα, Ματίγια (64′ Μπουλούλης), Ντεμέτριους (71′ Περέιρα), Μουτίνιο (56′ Τσιντώνης), Βασιλόγιαννης (71′ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας (56′ Τόρες)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Comments are closed.