«ΤΩΡΑ Καλλιθέα»: Συγκίνηση για τα βραβεία «Λάζαρος Λασκαρίδης» & ευχή για απόδοση δικαιοσύνης

0
638

Στην απονομή των πρώτων βραβείων «Λάζαρος Λασκαρίδης» που δόθηκαν σε τρία μέλη του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Δήμου Καλλιθέας τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου» αναφέρονται σε κοινή τους ανακοίνωση τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» η αντιδήμαρχος Κ.Ε.Π. Ευσεβία Κοσμίδου και οι Κοινοτικές Σύμβουλοι Νατάσα Ασλανίδου και Αικατερίνη Αδαμοπούλου.

Στην ανακοίνωση τους επισημαίνουν την πρόταση της Παράταξης τους για θεσμοθέτηση βραβείου «Λάζαρος Λασκαρίδης» ενώ όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά για το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον Λάζαρο Λασκαρίδη «Ευχόμαστε και ελπίζουμε, να αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν δικαιοσύνη…».

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

ΜΕΣΑ σε κλίμα συγκίνησης, απονεμήθηκαν, προχθές το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023, στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας “Σοφία Λασκαρίδου”, τα Πρώτα Βραβεία “Λάζαρος Λασκαρίδης”, σε τρεις Κυρίες για καλλιτεχνικές τους δημιουργίες. 

Ως γνωστόν, το αίτημα δημιουργίας ενός βραβείου στη μνήμη του αγαπημένου μας Λάζαρου, ήταν πρόταση της Δημοτικής μας Παράταξης, ως ένα ελάχιστο δείγμα ότι εμείς δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ τον συνοδοιπόρο μας στα κοινά της πόλης.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε, να αποδοθεί το συντομότερο δυνατόν δικαιοσύνη για το με τραγικό τρόπο δυστύχημα που συνέβη στον αείμνηστο ιδρυτή και επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης

Comments are closed.