«Έσβησε» ο εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Γιώργος Σιάκουλης

0
1492

«Έσβησε» σε ηλικία 65 ετών ο εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καλλιθέας αλλά και ολόκληρου του Πειραιά Γιώργος Σιάκουλης.

Ο επί σειρά ετών πρώην πρόεδρος του ιστορικού Α.Ο.Κ. Φαλήρου και μέλος των επιτροπών της Ε.Π.Σ.Πειραιά έχασε τη μάχη της ζωής από την επάρατο νόσο που τον ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή στην πόλη της Καλλιθέας από νωρίς το πρωί όταν η σύζυγος του ενημέρωσε τους φίλους και συνεργάτες του Γιώργου για την απώλεια του.

Ο Γιώργος Σιάκουλης υπήρξε εραστής του ποδοσφαίρου και ανάλωνε το χρόνο του με το να βοηθά στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που αγάπησε και αφιερώθηκε τον Αθλητικό Όμιλο Κεντρικού Φαλήρου (Α.Ο.Κ. Φαλήρου).

Υπήρξε οραματιστής της ενότητας των ποδοσφαιρικών δυνάμεων σε δύσκολους καιρούς για την ανάπτυξη τέτοιων προσπαθειών όμως κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό όλων των παραγόντων του Καλλιθεάτικου και Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την μεγάλη προσφορά του Σιάκουλη υπάρχει όμως μια λέξη που αντιπροσωπεύει τους πάντες… ΚΡΙΜΑ.

Καλό ταξίδι Γιώργο.

Η κηδεία του Γιώργου Σιάκουλη θα  γίνει το Σαββάτο στις 11.00 στο νεκροταφείο Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση της απώλειας του Γιώργου Σιάκουλη από την Ε.Π.Σ.Πειραιά

Comments are closed.