«Πέταξε» δύο ακόμη βαθμούς

0
1024

Κακός δαίμονας εξελίσσεται το Αιγάλεω για την Athens Kallithea καθώς με το γκολ του Καμαρά στο 56′ πήρε την ισοπαλία και στέρησε δύο ακόμη βαθμούς από τους φιλοξενούμενους.

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη αν και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κυνηγόπουλο στο 48‘ δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα με αποτέλεσμα 8′ λεπτά αργότερα να δεχθούν την ισοφάριση.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ένα σουτ του Περέιρα μπλόκαρε εύκολα ο Κατσιμήτρος και το Αιγάλεω απάντησε στο 9′, αλλά το τακουνάκι που επιχείρησε ο Κολλάς κατέληξε στην αγκαλιά του Πάντου. Στο 18′ το “Σίτι” απείλησε ξανά, με το σουτ του Ευαγγέλου να αποκρούεται σε κόρνερ από τον κίπερ της AKFC Πάντο.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κολλάς από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής σούταρε, αλλά ο Πάντος ήταν στη σωστή θέση και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα. Το πρώτο μέρος βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0, αφού καμία δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της.

Η Athens Kallithea με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου πολύ γρήγορα πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Κυνηγόπουλος από την πάσα του Λουκίνα βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κατσιμήτρο, τον οποίο και νίκησε για να κάνει το 1-0 στο 48′.

Το Αιγάλεω βρήκε άμεσα απάντηση και στο 56′ ισοφάρισε. Φάουλ με εκτελεστή τον Βάρκα από τα αριστερά, πρώτη κεφάλια του Ναζίμ, η μπάλα κατέληξε στον Καμαρά, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1. Στο 61′ το “Σίτι” έχασε σπουδαία ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Βάρκας πλάσαρε από δεξιά, ο Παντός με υπερένταση απομάκρυνε την μπάλα, ο Γκάβριτς πήρε το ριμπάουντ αλλά βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων των φιλοξενούμενων.

Η κεφάλια του Σταμένκοβιτς στο 76′ πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πάντου και οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη.

Κάπως έτσι το ματς έληξε ισόπαλο με την Athens Kallithea να αφήνει πίσω της δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς που την έφεραν και πάλι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Το φύλλο αγώνα

ΑΙΓΑΛΕΩ – ATHENS KALLITHEA  1 – 1

Διαιτητές: Κοκορης (Αρκαδίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας), Ψύλλος (Λέσβου)

ΣΚΟΡΕΡ: 56′ Καμαρά σουτ – 48′ Κυνηγόπουλος σουτ

ΑΙΓΑΛΕΩ (Τζουγκάνοβιτς):

Κατσιμήτρος, Παυλάκης (67′ Μπλάκσον), Τάμπας, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά (67′ Σταμένκοβιτς), Κωνσταντακόπουλος, Βάρκας, Κολλάς, Ναζίμ, Γκάβριτς (73′ Νταβιώτης).

ATHENS KALLITHEA  (Βοσνιάδης): 

Πάντος, Ουές (87′ Μπουλούλης), Μανθάτης, Μεχίας (63′ Σίλβα), Ρομαό, Ματίγια, Μαρόττα, Περέιρα (63′ Βασιλόγιαννης), Ντεμέτριους (78′ Ιωαννίδης), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας.

Comments are closed.