Καταγγελία για τα πανό αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης στην είσοδο του Δημαρχείου

0
995

Την Ελληνική Αστυνομία καταγγέλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» για την παρουσία της σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Καλλιθέας όπου αστυνομικοί ζητούσαν εξηγήσεις για τα αναρτημένα πανό στην είσοδο του μεγάρου.

Πιο συγκεκριμένα και από την ημέρα που ξέσπασε η κρίση στην Γάζα ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας είχε τοποθετήσει πανό στην είσοδο του Δημαρχείου προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό.


φωτό από Facebook Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας

Ωστόσο σήμερα το πρωί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν την εμφάνιση τους στο Δημαρχείο και ζητούσαν εξηγήσεις για την τοποθέτηση των συγκεκριμένων πανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο Δήμο μετά από καταγγελία πολίτη για τοποθέτηση πανό που περιέχουν αντισημιτικά συνθήματα.

Αναλυτικότερα η Ανακοίνωση – Καταγγελία της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας καταγγέλλει την προκλητική παρουσία της αστυνομίας, σήμερα 30/11/2023 το πρωί, στο Δημαρχείο Καλλιθέας που ζητούσε εξηγήσεις από τους εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων για το πανό αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, που είναι αναρτημένο στην είσοδο του Δημαρχείου. 

Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι με  τέτοιες ενέργειες    μπορούν να τρομοκρατήσουν ή πολύ περισσότερο να σταματήσουν την διογκούμενη έκφραση αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !

Comments are closed.