Ελπίδα για την αναγέννηση της Περιφέρειας ο «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας & Εμπιστοσύνης» με το Γ. Ιωακειμίδη

0
1917

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την στιγμή που η Περιφέρεια Αττικής ήλθε στα χέρια της δεξιάς με περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη. Τέσσερα χρόνια που δεν θα θυμάται και δεν θέλει να θυμάται, κανείς μας, αλλά και πολλοί από όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους.

άρθρο και επιμέλεια     Βασίλης Κίλιας – Τάσος Μουράτης

Για την Καλλιθέα μας η περιφερειακή διοίκηση της τετραετίας αυτής σημαδεύτηκε επίσης από την εγκατάλειψη και υπονόμευση του σημαντικότερου μεγάλου έργου που την αφορά. Την διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου.

Στο τέλος της τετραετίας ο επιτυχημένος αυτός περιφερειάρχης δεν ευτύχησε καν να φτάσει έως τις προσεχείς εκλογές. Το κόμμα – προστάτης του, τοποθέτησε έναν άλλον στρατιώτη του στην θέση του τον Νίκο Χαρδαλιά. Μαζί με τα ίδια πρόσωπα, το ίδιο πρόγραμμα και με τεχνάσματα για να πειστούν οι πολίτες ότι το ίδιο είναι τελικά καινούριο.

Απέναντι σε αυτήν την παρακμή ο Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Ιωακειμίδη, αποτελεί την ελπίδα για την αναγέννηση της Περιφέρειας Αττικής. 

Συναντιόμαστε σε αυτήν την γνήσια αυτοδιοικητική πρωτοβουλία, προοδευτικοί πολίτες από όλη την Αττική και μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, για μια περιφέρεια που εκλέγεται από τους πολίτες, σχεδιάζει, υλοποιεί και παλεύει γι αυτούς.

• Για να κάνουμε την περιφέρεια τον βασικότερο υποστηρικτή του έργου των δήμων της με την δημοκρατική και έξω από πελατειακές σχέσεις διαχείριση των χρημάτων της.

• Για να σχεδιάσουμε τις μεγάλες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η Αττική και να δρομολογήσουμε την υλοποίησή τους

• Για να είμαστε παρόντες σε κάθε γωνιά και κάθε πλευρά της ζωής των πολιτών διεκδικώντας από την πολιτεία λύσεις ακόμη και εκεί που δεν έχουμε αρμοδιότητα.

• Για να δυναμώσουμε την κοινωνική πολιτική της περιφέρειας

• Να ενισχύσουμε τον ψηφιακό της μετασχηματισμό 

• Για να ολοκληρώσουμε, επιτέλους, την διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου μας

Το έργο του  επικεφαλής της παράταξης μας Γιώργου Ιωακειμίδη, ενός ανθρώπου που προέρχεται από τα σπλάχνα της τοπικής αυτοδιοίκησης και η 29χρονη εμπειρία του ως δήμαρχος στου Ρέντη και την Νίκαια αποτελούν την μεγαλύτερη έμπνευση και εγγύηση για όλους μας.

Στις 8 και 15 Οκτώβρη ψηφίζουμε στην περιφέρεια τον Αττικό Κύκλο Συνεργασίας και εμπιστοσύνης με επικεφαλής τον Γιώργο Ιωακειμίδη

* Ο Βασίλης Κίλιας και ο Τάσος Μουράτης, είναι Yποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στον Νότιο Τομέα .


ΥΣ:  Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη της «Νέα Καλλιθέα»

Comments are closed.