Δ. Καλλιθέας: Τρίτη 6/7 Συναυλία Βαγγέλη Γερμανού – Θέατρο Σκιών & Σινέ συνεχίζεται το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι”

0
372

Σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου και από το πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας   “Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021” ξεχωρίζει αναμφισβήτητα η συναυλία του μελωδικού Βαγγέλη Γερμανού με την μοναδική Μιρέλλα Πάχου στις 20:45 στο σχολικό συγκρότημα του Αγ. Νικολάου.

Το ότι ξεχωρίζει η συναυλία δεν σημαίνει ότι θα αντισταθούμε στον πειρασμό να ακολουθήσουμε παιδιά ή εγγόνια στην παράσταση του Θεάτρου Σκιών του Τάσου Γεωργίου “Ο Καραγκιόζης δάσκαλος” που θα ανέβει στο 2ο Γυμνάσιο της οδού Μεγαλουπόλεως στις 20:30.

Οι σινεφίλ έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την προβολή της ταινίας   «Η Τζέιν Πήρε το Όπλο της», τόσο στο Σινέ “ΘΕΡΙΝΟΝ” στις 21:00 όσο και στο Σινέ “ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ” στις 22:00.

Αναλυτικότερα το σημερινό πρόγραμμα

20:30     2ο Γυμνάσιο   (Μεγαλουπόλεως 21)

Θέατρο Σκιών του Τάσου Γεωργίου «Ο Καραγκιόζης δάσκαλος»

Ο Χατζηαβάτης ψάχνει να βρει ένα δάσκαλο, ώστε να μορφωθούν τα ελληνόπουλα και να περιφρουρήσουν έτσι την πολιτιστική τους κληρονομιά. Ο ευφυής ήρωας Καραγκιιόζης αναλαμβάνει την εκπαίδευση…

4ο  ΛΥΚΕΙΟ  (Αγ. Νικόλαος – Ελ.Βενιζέλου 175)

«Κρουαζιέρα για δύο» Βαγγέλης Γερμανός – Μιρέλα Πάχου

Ο Βαγγέλης Γερμανός, κουρδίζει την ακουστική του κιθάρα και ετοιμάζει “κρουαζιέρα” με επιλογές από την ιστορία του, αντικατοπτρίζοντας με αμεσότητα τις ανθρώπινες σχέσεις σε τραγούδια που ενοποιούν καθολικά και αιώνια ζητήματα. Ένα ταξίδι στον χρόνο με αναφορές σε ετερόκλητα μουσικά είδη που ενώνουν Ανατολή και Δύση, ροκ και παράδοση, με τη διαφορετική ματιά ενός «απόκληρου» τραγουδοποιού που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική σκηνή με το δυσεύρετο πλέον μεράκι για καλοφτιαγμένα τραγούδια.

Μαζί του στην αποψινή “κρουαζιέρα” στην Καλλιθέα  ένα «Μουσικό Θηρίο», έτσι είχε χαρακτηρίσει κάποτε σε συνέντευξή του ο Μίλτος Πασχαλίδης τη Μιρέλα Πάχου, το ταλέντο της πιο «χρωματιστής» φυσιογνωμίας του ελληνικού πενταγράμμου. Το κορίτσι που αγάπησε το πιάνο και «έκανε ένα με το σώμα του το ακορντεόν».

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δημήτρης Μουτάφης, μπάσο και Δημήτρης Σινογιάννης, ηλεκτρική κιθάρα.

22:00      ΣΙΝΕ  ΘΕΡΙΝΟΝ

Αμερικανική, έγχρωμη ταινία του 2015, διάρκειας 98′, σε σκηνοθεσία Γκάβιν Ο’Κόνορ με τους: Τζόελ Έντγκερτον, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ροντρίγκο Σαντόρο, Νάταλι Πόρτμαν

Νέα, όμορφη και δυναμική, η Τζέιν βλέπει τον σύζυγό της να επιστρέφει χτυπημένος από 8 σφαίρες, μετά από μια σύγκρουση με τη συμμορία του. Η Τζέιν ζητά την βοήθεια του παλιού της αγαπημένου για να απωθήσει την νέα επίθεση της συμμορίας με επικεφαλής τον Κόλιν, που θέλει να αποτελειώσει τον σύζυγο της Τζέιν. Όσο οι δυο τους οχυρώνουν το σπίτι με θανάσιμες παγίδες, τα παλιά τους συναισθήματα ξαναφουντώνουν εν μέσω της καταιγιστικής δράσης και η Τζέιν θα αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα στον άνδρα της και τον παλιό της έρωτα.

22:00     ΣΙΝΕ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Προβολή ταινίας «Η Τζέιν Πήρε το Όπλο της» . 

Αμερικανική, έγχρωμη ταινία του 2015, διάρκειας 98′, σε σκηνοθεσία Γκάβιν Ο’Κόνορ με τους: Τζόελ ΈντγκερτονΓιούαν ΜακΓκρέγκορΡοντρίγκο ΣαντόροΝάταλι Πόρτμαν

Comments are closed.