Δ. Καλλιθέας: Σήμερα 5/6 “Χορωδία” για τους Σινεφίλ – “Ταξιδιώτες Ζωής” για τους θεατρόφιλους

0
309

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 και το πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας “Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021” συνεχίζεται με την προβολή της ταινίας “Χορωδία” του Φρανσουά Ζιράρ με πρωταγωνιστή το Ντάστιν Χόφμαν, και τη θεατρική παράσταση “Ταξιδιώτες Ζωής”.

21:00      ΣΙΝΕ ΘΕΡΙΝΟΝ

Προβολή ταινίας «Χορωδία»
Αμερικανική, έγχρωμη ταινία του 2014, διάρκειας 103′, σε σκηνοθεσία Φρανσουά Ζιράρ με τους: Ντάστιν Χόφμαν, Ντέμπρα Γουίνγκερ, Γκάρετ Γουόρινγκ

Ένα 12χρονο αγόρι που πρόσφατα έχασε την μητέρα του καταλήγει σε ένα μουσικό οικοτροφείο, με τα δίδακτρα πληρωμένα από τον πατέρα του, ο οποιός μέχρι τώρα ήταν ολοκληρωτικά απών από τη ζωή του. Κανείς δεν περιμένει ότι αυτό το ατίθασο και μοναχικό πλάσμα θα καταφέρει να μπει στο συγκρότημα Boychoir – μια χορωδία αγοριών, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο διατηρώντας υψηλά το κύρος της σχολής της.

21:30     14ο Δημ.  Σχολείο (Γ. Ιατρίδου 140)

Θεατρική παράσταση         «Ταξιδιώτες ζωής»

Από τη Θεατρική ομάδα «Αρτ» της Συναισθηματικής Διαλεκτικής, σε σκηνοθεσία και διασκευή του ηθοποιού και σκηνοθέτη Στέλιου Καλαθά, με 20μελή θίασο.

22:00        ΣΙΝΕ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Προβολή ταινίας «Χορωδία»
Αμερικανική, έγχρωμη ταινία του 2014, διάρκειας 103′, σε σκηνοθεσία Φρανσουά Ζιράρ με τους: Ντάστιν ΧόφμανΝτέμπραΓουίνγκερΓκάρετ Γουόρινγκ

Comments are closed.