Δίκη «Χρυσής Αυγής: Βγήκε η απόφαση… Στη φυλακή οδηγείται όλο το «διευθυντήριο»

0
379

Την τελική του απόφαση ανακοίνωσε το δικαστήριο με βάση της οποίας δεν αναγνωρίστηκε αναστολή ποινής για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής». Αναστολή πήραν όσοι είχαν ελαφρυντικά, δηλαδή οι δώδεκα από τους πενήντα καταδικασμένους.

Στη φυλακή οδηγούνται οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Από τους πρώην βουλευτές αναστέλλεται η ποινή για την Ελένη Ζαρούλια, τον Στάθη Μπούκουρα και τον  Αλεξόπουλο, που έχουν καταδικασθεί για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και όχι για διεύθυνση.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η ειδική ομάδα δράσης της ΕΛ.ΑΣ. να οδηγήσει στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών τους καταδικασθέντες ο οποίος και θα αποφασίσει σε ποιες    φυλακές της χώρας θα εκτίσουν την ποινή τους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει θέσει το τελευταίο διάστημα σε διακριτικό κλοιό το σύνολο των καταδικασθέντων και γνωρίζει τις κινήσεις τους.


Comments are closed.