Από λάθος αποδόθηκε φράση στον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννη Βακαλόπουλο…

0
570

Όταν ο δαίμων του πληκτρολογίου θέλει να «χτυπήσει» δυστυχώς δεν κάνει διακρίσεις. Έτσι στο ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής μας έκδοσης με τίτλο «…Δ.Α.Ε.Κ.: Με παρέμβαση των εργαζομένων αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ…» από λάθος αποδόθηκαν φράσεις που δεν είχαν συμπεριεληφθεί στην προφορική δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννη Βακαλόπουλου
Η φράση που αποδόθηκε στον Γιάννη Βακαλόπουλου είναι «…ότι και με την τοποθέτηση της ιδιωτικής φύλαξης…».

Η φράση αυτή είχε ειπωθεί από άλλο μέλος του Δ.Σ. που βρισκόταν στη συνεδρίαση της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει καταψηφίσει την τοποθέτηση ιδιωτικής φύλαξης στο πάρκο της Πλατείας Δαβάκη, αλλά και στους υπόλοιπους δημοτικούς χώρους, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην Οικονομική Επιτροπή.

Η δήλωση του κ. Βακαλόπουλου ήταν η εξής:

«… το δηλώσαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο το λέμε και τώρα ότι είμαστε αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου. Ο δήμαρχος όφειλε να μην προχωρήσει σε μια τέτοια απόφαση, όταν πρόσφατα ομόφωνα στην Οικονομική Επιτροπή εγκρίθηκε κατάθεση πρότασης – μελέτης προς το Πράσινο Ταμείο για την ανάπλαση του πάρκου και της Πλατείας Δαβάκη. Συνεπώς δεν συντρέχει κανένας λόγος να δοθεί σε ιδιώτη το κυλικείο καθώς θα υπάρξει μελλοντικά και αναβάθμιση του χώρου,με αποτέλεσμα να γίνει προσβάσιμη η πλατεία και το πάρκο, πράγμα που θα βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο δημοτικό αναψυκτήριο που θα εξασφαλίσει την βιωσιμότητα του κυλικείου και των θέσεων εργασίας  από την Δ.Α.Ε.Κ…».

Οφείλουμε μια ειλικρινή συγνώμη προς τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννη Βακαλόπουλο.

Comments are closed.