Αντίδραση του «Τώρα Καλλιθέα» στην ανεξαρτητοποίηση της Ιωάννας Ευτυχιάδου

0
801

Την αντίδραση του συνδυασμού Τώρα Καλλιθέα ως προς την ορκομωσία και ανεξαρτητοποίηση της κας Ευτυχιάδου εκφράζουν με ανακοίνωση τους η Δημοτική Σύμβουλος Ευσεβία Κοσμίδου – Πρέντζα και οι Κοινοτικές Σύμβουλοι Νατάσα Ασλανίδου  και Αικατερίνη Αδαμοπούλου.

Στην ανακοίνωση τους τα τρία στελέχη του συνδυασμού του εκλιπόντος Λάζαρου Λασκαρίδη αρχικά εύχονται στην κα Ιωάννα Ευτυχιάδου καλή συνέχεια στη νέα της πορεία, ωστόσο αφήνουν αιχμές για μη συμμετοχή της ίδιας σε εκδηλώσεις και συναντήσεις των μελών της παράταξης τους κάνοντας λόγο για ευθιξία που δεν έδειξε η κα Ευτυχιάδου αφού, κατά τη δήλωση τους, θα έπρεπε να παραιτηθεί και να «καταλάβει» τη θέση ο επόμενος επιλαχών σύμβουλος.

Πιο αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση «Τώρα Καλλιθέα»

Βάσει κανονισμού, τη θέση του με τραγικό τρόπο πρόωρα θανόντα επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», αείμνηστου Λάζαρου Λασκαρίδη, κατέλαβε, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας της Τρίτης 16 Μαΐου 2023, η πρώτη επιλαχούσα του Συνδυασμού μας, Κυρία Ιωάννα Ευτυχιάδου.

Γνωρίζουμε στους συνδημότες μας, ότι η Κυρία Ευτυχιάδου, ήδη από την επομένη των προηγούμενων Δημοτικών Εκλογών του 2019, είχε αποστασιοποιηθεί από το Συνδυασμό μας, μην μετέχοντας σε καμία εκδήλωση ή έστω σε συνάντηση των μελών της.

Αναμέναμε και ελπίζαμε επομένως, ότι τουλάχιστον  για λόγους ευθιξίας, θα παρέδιδε τη θέση της στον επόμενο επιλαχόντα του Συνδυασμό μας.

Αντ’ αυτού, η ίδια με γραπτή της δήλωση που παρέδωσε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, ανακοίνωσε προς το Σώμα την ανεξαρτητοποίησή της…

Μετά την καθόλα σεβαστή απόφασή της αυτή, το μόνο που της ευχόμαστε, είναι καλή συνέχεια στη νέα της πορεία ως Δημοτικής Συμβούλου.

Ευσεβία Κοσμίδου – Πρέντζα

Δημοτική Σύμβουλος

Νατάσσα Ασλανίδου                           

Κοινοτική Σύμβουλος 2ης Κοινότητας  

Αικατερίνη Αδαμοπούλου                  

Κοινοτική Σύμβουλος 3ης Κοινότητας

Comments are closed.