Αγχωτική νίκη με το βλέμμα στην αναδιάρθρωση – video

0
259

Σε ένα παιχνίδι που η κούραση των παικτών της Καλλιθέας, από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ήταν περισσότερο από εμφανής, αλλά και κάτω από το βάρος της επαναφοράς της ομάδας στις νίκες προκειμένου να μείνει σε τροχιά ανόδου οι “κυανόλευκοι” πήραν τη νίκη και τους τρείς βαθμούς απέναντι στη σκληροτράχηλη ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη με 1-0 (12′ Καββαδίας).

Οι παίκτες της Καλλιθέας θα μπορούσαν να είχαν “καθαρίσει” το παιχνίδι νωρίτερα αν ο Παπαγγέλης είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα του στο 60′ (απέκρουσε ο Παϊτέρης).

Σε γενικές γραμμές η Καλλιθέα είχε το πάνω χέρι και φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι. Ωστόσο στο ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου έδειξε να αιφνιδιάζεται από την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Αστέρα αλλά ευτυχώς οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Καλλέργης, Μάρτσεφ, Παπούλης δεν στοίχησαν στους Καλλιθεάτες (με τον Κουρεπίνη να λέει στοπ) οι οποίοι στη συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι φθάνοντας στην πολύτιμη νίκη για την ομάδα τους.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ  –  ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ   1 – 0

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)

Σκόρερ: (12′ Καββαδίας)

ΠΑΕ Γ.Σ.ΚΑΛΛΙΘΕΑ  (Γιάννης Τάτσης):

Κουρεπίνης, Παντελίδης(64′ Βασιλειάδης), Παπαγγελής, Κρητικός, Καλύβας, Καντέ, Ενγκουέμ(64′ Καραγιάννης), Σταύρου(85′ Σάμπιος), Καββαδίας(73′ Χοτζάλι), Στούπης(85′ Ρόπας), Μουσταφίδης

ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Γκουτσίδης):

Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης(83′ Αμαραντίδης), Μάρτσεφ, Ζαΐμι(46′ Παπουτσίδης), Κορνέζος, Νικολάου, Σκεντεράι, Τουλίκας, Παπούλης, Παλιάτσος(83′ Toύλου), Καλλέργης(67′ Πατσαρούχας)

Comments are closed.