Κ. Ασκούνης: “… Θίγει τους δημότες το κλείσιμο του οδοντοπροσθετικού εργαστηρίου του Κ.Υ. Καλλιθέας…”

0
381

Την άμεση ακύρωση της απόφασης της κυβέρνησης για την κατάργηση του οδοντοπροσθετικού και οδοντοτεχνικού εργαστηρίου στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας (πρώην ΙΚΑ) ζητά με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης.

Ο κ. Ασκούνης κάνει λόγο στην ανακοίνωση του για κατάφορη αδικία που θίγει το σύνολο των δημοτών και καλεί την διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας να προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες που θα ανατρέψουν την αρχική απόφαση της κυβέρνησης.

Η παράταξη του πρώην δημάρχου για το λόγο αυτό στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας κατέθεσε ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κ. Ασκούνη

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΔΟΝΤΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο καταγγείλαμε την απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει το οδοντοπροσθετικό – οδοντοτεχνικό εργαστήριο του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας.

Στην κατάφορα άδικη αυτή απόφαση που θίγει το σύνολο των δημοτών μας δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία αντίδραση από πλευράς της Δημοτικής Αρχής.

Το εργαστήριο λειτουργούσε για πάνω από 50 χρόνια και κάλυπτε τους ασφαλισμένους και ανασφάλιστους πολίτες της Καλλιθέας και των όμορων Δήμων.

Δεν είναι δυνατόν σε περίοδο κρίσης οι πολίτες να μην εξυπηρετούνται σε δημόσιες δομές και δωρεάν. Ιδιαίτερα οι συνταξιούχοι που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα αποκατάστασης για προβλήματα οδοντοπροσθετικής.

Καλούμε την Κυβέρνηση να ακυρώσει άμεσα την απόφαση αυτή που θίγει το σύνολο των πολιτών του Δήμου μας.

Για το σκοπό αυτό καταθέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας προς το Υπουργό Υγείας.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ.

Comments are closed.