Δεν φαίνεται να έχει «πάτο» το βαρέλι του Πολάκη

0
563

Μια ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προκαλεί με τα λεγόμενα του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να ποστάρει στην προσωπική του σελίδα ότι «… Δεν θέλησα ποτέ μου μόρια #επιδόματα, #χάρες. Ίσες #ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει…».

Ο «τζάμπα μάγκας» αναπληρωτής υπουργός θεώρησε ότι θα έπρεπε να «επιτεθεί» στον Κυμπουρόπουλο απαντώντας του μέσω τις δικής του προσωπικής σελίδας στο διαδίκτυο αναφέροντας:

«…Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι: (όπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!!!…).

Φυσικά ο κ. Πολάκης ξεχνά ότι απευθύνεται στο πρώτο σημαιοφόρο μαθητή με αναπηρικό αμαξίδιο που συμμετείχε το 1999 στην παρέλαση , θέλοντας να αναδείξει πως όταν υπάρχει δύναμη και θέληση και τα άτομα με αναπηρία μπορούν να είναι ισότιμα μέλη της κάθε πολιτισμένης κοινωνίας έστω και αν αυτή διοικείται από απολίτιστους υπουργούς.

Αλλά κατα πως φαίνεται η παρουσία του Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ήταν το ατόπημα του και για αυτό φρόντισε με τον άτακτο αυτό τρόπο να τον επαναφέρει στην τάξη ο αναπληρωτής υπουργός, και μάλιστα της Υγείας.

Comments are closed.