Συνεχίζεται η «καραντίνα» για την Καλλιθέα – Αναβλήθηκε & ο αγώνας με την Επισκοπή

0
887

Μετά την αναβολή του εκτός έδρας αγώνα των «κυανόλευκων», που ήταν να γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, με την ομάδα της Ρόδου λόγω κρουσμάτων covid-19 σε περισσότερα από 7 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος η Super League ανάβαλλε και το σημερινό αγώνα της Καλλιθέας απέναντι στην Επισκοπή για την 8η αγωνιστική.

Για τους παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου είναι η δεύτερη αναβολή σε παιχνίδι τους λόγω covid, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και σε «εξ αναβολής» παιχνίδι και τη Ζάκυνθο.

Η ομάδα της Επισκοπής με ανακοίνωση της προς τους φιλάθλους της εξηγεί τους λόγους της αναβολής ενώ η ΠΑΕ Καλλιθέα σαν νεοσύστατη που είναι δεν ενημέρωσε τους δικούς της φιλάθλους. 

Η ανακοίνωση της Επισκοπής: 

Αναβλήθηκε οριστικά η αναμέτρηση που ήταν να διεξαχθεί για την 8η αγωνιστική στο “Ελ Πάσο” ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Επισκοπή μας.

Η ομάδα μας ενημερώθηκε πριν από λίγο (Δευτέρα, 13/12) από την διοργανώτρια αρχή ότι δεν θα κάνει το ταξίδι για την Αθήνα αφού στην ομάδα της ΠΑΕ Καλλιθέας υπάρχουν κρούσματα covid-19.
Η ομάδα μας αναμένει από την Επιτροπή πρωταθλήματος της SL2 τον νέο ορισμό ημερομηνίας για το παιγνίδι της 8ης αγωνιστικής.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είχε ορίσει διαιτητές (βλ. σχετ. θέμα) ωστόσο έπειτα από λίγες ώρες τα ονόματα διαιτητών του αγώνα κατέβηκαν από τους πίνακες λόγω της αναβολής
“.

Comments are closed.