ΣΕΓΑΣ: Στις 22/7 το 10ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα, χωρίς φιλάθλους με live streaming…

0
719

Το 10ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.


Στη διοργάνωση, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά μγεγονότα του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που έχει ορίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο ΣΕΓΑΣ.

Πρέσβειρα της διοργάνωσης θα είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου, “χάλκινη” παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και επίτιμος καλεσμένος ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος, Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Οι αγώνες θα γίνουν δίχως θεατές, ωστόσο οι φίλοι του στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών σε live streaming μετάδοση.

Η συνέντευξη Τύπου για το 10ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων θα δοθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 στις 13:00 στο Δημαρχείο Καλλιθέας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μίτινγκ Αλμάτων είχε ξεκινήσει να διοργανώνεται από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλλιθέας σε συνεργασία πάντα με τον ιστορικό σύλλογο «Φιλαθλητικός» το 2010, πρόταση του αντιπροέδρου τότε του Οργανισμού Τάκη Δημάκου, και είχε λάβει αρχικά την ονομασία Διεθνές Τουρνουά Αλμάτων «Γιάννης Γάλλος» προς τιμή του εκλιπόντος δημάρχου Γιάννη Γάλλου ο οποίος υπήρξε ξεχωριστή προσωπικότητα για την αυτοδιοίκηση και κυρίως για την πόλη της Καλλιθέας.

Comments are closed.