Ο.Π.Α.Α.«Γιάννης Γάλλος»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές παιδιών για την «Αθλητική Καλοκαιρινή Απασχόληση»…

0
1255

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης των μικρών παιδιών του Δήμου Καλλιθέας. Πρόκειται για καλοκαιρινό καμπ το οποίο υλοποιεί ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Το φετινό καλοκαίρι συνοδεύεται από τα ιδιαίτερα μέτρα που υποδεικνύονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και έχουν ληφθεί από τους υπεύθυνους του προγράμματος «Αθλητική Καλοκαιρινή Απασχόληση 2020».

Εγγραφές
Έναρξη εγγραφών 29 Ιουνίου

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά.
Κατεβάζετε την αίτηση εγγραφής – υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε στο kallithea.gr, τη συμπληρώνετε και τη και στέλνετε σκαναρισμένη μαζί με όλα τα δικαιολογητικά εγγραφής, στο email: kallitheacamp@gmail.com. Για κάθε παιδί υποβάλετε ξεχωριστή αίτηση. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά θα χαρακτηρίζονται άκυρες. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι την συμπλήρωση των θέσεων με αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας.
Εφόσον η αίτηση είναι πλήρης, θα παραλάβετε απαντητικό e-mail με το παραπεμπτικό πληρωμής στην τράπεζα. Κατόπιν απαντώντας στο ίδιο email, στέλνετε το αποδεικτικό πληρωμής για να εκδοθεί η κάρτα εισόδου του παιδιού. Την κάρτα εισόδου πρέπει να παραλάβετε από το Δημοτικό Γυμναστήριο Ελ. Βενιζέλου 241 και να την έχετε μαζί σας κάθε φορά, για την είσοδο του παιδιού στο πρόγραμμα.

  Αίτηση συμμετοχής παιδιού (Αιτήσεις από 29 Ιουνίου

Comments are closed.