Περ. Αττικής: Ορίστηκαν οι νέοι αντιπεριφερειάρχες – Η Δήμητρα Νάνου παρέμεινε στην Π.Ε. Νοτίου Τομέα

0
434

Ορίστηκε η νέα σύνθεση της Περιφερειακής Αρχής Αττικής από τον Γιώργο Πατούλη. Η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου διατηρήθηκε στη θέση της καθώς κρίθηκε πετυχημένη η παρουσία της στην περιοχή ευθύνης της.

Σε μήνυμα του ο Γιώργος Πατούλης αμέσως μετά την ανακοίνωση o της νέας σύνθεσης της Περιφερειακής Αρχής Αττικής, που θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2023 μεταξύ άλλων ανέφερε ότι  «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί με στρατηγική, σύνθεση, ενότητα και προσήλωση στο καθήκον για να ανεβάσουμε την Αττική ακόμα ψηλότερα» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι και τη νέα χρονιά να εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε εντατικά, υπηρετώντας το όραμά μας για το χτίσιμο μιας Αττικής η οποία θα είναι Περιφέρεια-Πρότυπο ευζωίας για τους πολίτες. Με το βλέμμα μας προσηλωμένο στην ανάπτυξη, την ευημερία, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς, είμαστε όλοι μαζί, μία ομάδα με άξια στελέχη που από το 2019 οπότε και αναλάβαμε καθήκοντα, αγωνίζονται καθημερινά για μία Αττική καλύτερη, πιο σύγχρονη, πιο ανθρώπινη».

Η νέα σύνθεση της Περιφερειακής Αρχής Αττικής από την 1η Ιανουαρίου 2023 με απόφαση του Γ. Πατούλη

Comments are closed.