Έτοιμοι οι «κυανόλευκοι» να «φιλοξενήσουν» σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου 2022, τον Αστέρα Βλαχιώτη στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Betsson Superleague 2 στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης».

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου θέλουν να «καθαρίσουν» ένα ακόμη παιχνίδι και να παραμείνουν έτσι κοντά στο κυνήγι της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Νίκος Μπαΐλης (Πρέβεζας – Λευκάδας) με βοηθούς τους κ.κ. Αντώνη Αναστασάκη (Χανίων) και Ευστ. Γαρεφαλάκη (Ηρακλείου) ενώ 4ος διαιτητής έχει οριστεί ο κ. Γ. Πατμετζής (Ηρακλείου).

Όσοι θελήσουν να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα από τις 09:00 έως τις 11:45 από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΑΕ η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους που θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια. Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. 

Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self-Test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Κατα την είσοδο στο γήπεδο, θα γινει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests. 

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του κατόχου-θεατή στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας. 

Comments are closed.