5ο Kallithea Night Run: Σήμερα 23/10 η διεξαγωγή του – Ποιοι δρόμοι κλείνουν 19:00 – 22:00

Γιορτάζει απόψε, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, την επιστροφή στα δρομικά event της Καλλιθέας ο επιτυχημένος θεσμός Kallithea Night Run που φέτος καταγράφει την 5η του παρουσία στην πόλη.

Όπως ήδη έχει γραφτεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ του neakallithea.gr διοργανωτής είναι ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτο – Ταύρου και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Καλλιθέας και φυσικά του ΣΕΓΑΣ.

Το αποψινό event, όπως είναι άλλωστε φυσικό, φέρνει και τις ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή του.

Ειδικότερα:

Από την Τροχαία Καλλιθέας ανακοινώθηκαν οι εξής ρυθμίσεις

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 19.00΄-22.00΄, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος (παλαιά Παραλιακή) και της οδού Σκίππη-Σκρά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Προσωρινή απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 16.00΄-22.00΄, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), στην πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα και στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος (παλαιά Παραλιακή) και της οδού Πεισιστράτους.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Comments are closed.