Ένα «διαμάντι» αναδύθηκε στη γειτονιά της Καλλιθέας και έφερε τη σύγχρονη αντίληψη στην προώθηση της άσκησης, τον υγιεινό τρόπο ζωής και την ευρωστία, μέσα από μία σύγχρονη αντίληψη εκγύμνασης, διατροφής και φροντίδας του σώματος.

Tο 13 FITNESS ROOM είναι ένα ξεκίνημα ζωής! 
Ένας σύγχρονος τεχνολογικά και άρτια εξοπλισμένος χώρος, που δημιουργήθηκε στην Καλλιθέα και είναι ειδικά σχεδιασμένος για να μας παρέχει περισσότερα από ό,τι ένα απλό γυμναστήριο.

Το 13 FITNESS ROOM αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο εκγύμνασης  με στόχο να παρέχει υψηλής ποιότητας εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης για κάθε ηλικία ή προπονητικό επίπεδο. 

Στο 13 FITNESS ROOM η γυμναστική είναι επιστήμη και έτσι την αντιμετωπίζουν. Οι επιστημονικά αποδεδειγμένες μέθοδοι τροφοδοτούνται από την πραγματικότητα! Η κορύφωση, βρίσκεται εκεί που εμείς ξεκινάμε να γυμναζόσαστε στο 13αρι της γυμναστικής επιτυχίας.

Στο 13 FITNESS ROOM τα εργονομικά σχεδιασμένα μηχανήματα με βάση τη βιομηχανική του ανθρώπινου σώματος, εξασφαλίζουν το απόλυτο 100% της εκγύμνασης  μηδενίζοντας τις πιθανότητες τραυματισμών!

Στο 13 FITNESS ROOM προτεραιότητα αποτελεί η καθοδήγηση του αθλούμενου με σωστή μέθοδο και ασφάλεια σεβόμενοι ότι κάθε σώμα είναι διαφορετικό διαθέτοντας τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και ρυθμό εκγύμνασης. Έτσι μας  προτείνουν εξατομικευμένα προγράμματα εκγύμνασης που μας βοηθούν να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε από κοινού θέσει με την personal trainer αποκτώντας σωματική ευρωστία και αυτοπεποίθηση.

Οι συνθήκες εκγύμνασης στο 13άρι της γυμναστικής μας επιτυχίας είναι άριστες, περιλαμβάνοντας μια τελείως διαφορετική οπτική από τα συνηθισμένα γυμναστήρια.

Οι χώροι του, ο φωτισμός του, ακόμη και η μουσική, σου δίνουν την αίσθηση της ιδανικής ατμόσφαιρας για να ασκηθείς και να περάσεις ευχάριστα πετυχαίνοντας παράλληλα τους βασικούς στόχους στην βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

Οι χώροι των αποδυτηρίων έρχονται να ολοκληρώσουν την αρτιότητα σχεδιασμού του FITNESS ROOM δίνοντας μια ακόμη ώθηση στην αισθητική του σύγχρονου χώρου εκγύμνασης.

Στην οδό Κρέμου 218 – Καλλιθέα – η υπεύθυνη του γυμναστηρίου Ερασμία Καμπανοπούλου μας περιμένει να δημιουργήσουμε υπό τις οδηγίες της, με βάσει τις ανάγκες της καθημερινότητας, τον καλύτερό μας εαυτό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

210.94.00.544  –  Κιν. 6978.225.357

Υ.Σ.: Τα ρεπορτάζ αγοράς, τα προιόντα και οι επιχειρήσεις που προτείνουμε στο neakallithea.gr  είναι επιλογές της συντακτικής μας ομάδας και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Comments are closed.