Όταν η ανθρωπιά υπερισχύει του κέρδους

0
821

Μια ασυνήθιστη για μικροεπαγγελματία ενέργεια είδαμε να συμβαίνει στην πόλη της Καλλιθέαςσε αντίθεση με ότι συνέβει στην Χαλκίδα.

Ο συνδημότης μας και ιδιοκτήτης του food and coffee «ΚΡΕΜ ΜΠΑΡ» Τάσος Καλαφάτης τις δύσκολες ημέρες και ώρες του ανυπόφορου για όλους μας καύσωνα ανακοίνωσε τους πελάτες ότι θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 17:00.

Θα πει κανείς, μα η απαγόρευση του υπουργείου για τα delivery επιβάλει μεταξύ 12:00 και 17:00 παύση εργασίας, άρα ο επιχειρηματίας εφαρμόζει την απόφαση.

Πρώτον, την ώρα της απαγόρευσης στην περιοχή της Καλλιθέας, και όχι μόνοόλοι έχουμε γίνει μάρτυρες με το να βλέπουμε υπαλλήλους delivery να πηγαίνουν παραγγελίες.

Δεύτερον, ο επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά, γεγονός που μαρτυρά ότι και οι εργαζόμενοι του εργαστηρίου του καταστήματος αλλά και οι πωλητές δεν θα είναι εκτεθειμένοι στις υψηλές θερμοκρασίες του παρασκευαστηρίου και των φούρνων.

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε ενεργήσει ανάλογα και κατά το παρελθόν όταν υπήρχαν δύσκολες συνθήκες και το χειμώνα.

Η αναφορά μας στην ενέργεια αυτή του Τάσου Καλαφάτη, αλλά και άλλων φυσικά επιχειρηματιών, έχει τη σημασία του να αναδειχθεί η ανθρωπιά που θα πρέπει όλοι να δείχνουμε είτε είμαστε εργοδότες, είτε καταναλωτές είτε Άνθρωποι.

Η ανάρτηση του ΚΡΕΜ ΜΠΑΡ

Η συντακτική ομάδα του neakallithea.gr

Comments are closed.