Τα ‘δωσαν όλα αλλά έμειναν στο…Χ

0
428

Φίλαθλοι και Παντζιτζιφιακός συναντήθηκαν στο γήπεδο της Νίκαιας για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣ Πειραιά.  

ρεπορτάζ    Σαράφογλου  Μαρία

Αμφότερες οι ομάδες έψαχναν το πολυτιμότατο τρίποντο αφού προέρχονταν από ήττες με τους μεν Πειραιώτες να μην έχουν δει το «ροζ» του φύλλου αγώνα μέσα στη νέα χρονιά και τους δε Καλλιθιώτες να κουβαλούν το βαρύ 5-0 της περασμένης αγωνιστικής με τον Περαμαϊκό. Στο ματς του πρώτου γύρου στην Καλλιθέα οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν νικητές με σκορ 3-1. Στον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα χιλιάδες θύματα του φονικού σεισμού σε Συρία και Τουρκία στις αρχές Φλεβάρη. 

φωτό   Σαράφογλου  Μαρία
Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού/

Το φιλμ του αγώνα

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος

 Τα πρώτα λεπτά του αγώνα υπήρξαν αναγνωριστικά για τα δύο σύνολα με τις φάσεις να είναι μοιρασμένες στα δύο μισά του γηπέδου. Στο 21‘ λεπτό ο Τσέλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους ύστερα από κόρνερ. Στο τέλος του πρώτου ημιώρου ο Papa για τους Τζιτζιφιώτες κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο λίγο έξω από την περιοχή αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο καταλήγοντας στην αγκαλιά του Τσαουλάι. Μέχρι την ανάπαυλα, το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με τον Παντζιτζιφιακό να απειλεί τα αντίπαλα καρέ με κορυφαία στιγμή τη σέντρα του Μαύρου που δεν βρήκε, για λίγο, τον Κωνσταντίνου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.

φωτό    Σαράφογλου  Μαρία
εκτέλεση φάουλ για τον Παντζιτζιφιακό στο α΄ μέρος

Άλλη δυναμική στην επανάληψη

 Με την ίδια διάθεση επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι μετά την διακοπή όταν ύστερα από φάουλ του Τρίχα έξω από την περιοχή, ο Κωνσταντίνου βρήκε την μπάλα με ανάποδο ψαλιδάκι με τον γκολκίπερ των Πειραιωτών να διατηρεί το μηδέν στην εστία του. Στη συνέχεια του αγώνα τα πνεύματα οξύνθηκαν ενώ σημειώθηκαν εκατέρωθεν αψιμαχίες με τον διαιτητή Μπαλαχούτη να τιμωρεί με κίτρινη κάρτα Γιαννακόπουλο – Λένγκα στο 56’ και Μαύρο – Σιδερόπουλο στο 71’. Το ματς συνεχίστηκε με ωραίο ρυθμό με τις ομάδες να απλώνονται σε όλο το γήπεδο προσφέροντας περισσότερο  θέαμα από το πρώτο μισό αλλά όχι και γκολ μένοντας στο 0 – 0.

 Η επόμενη μέρα βρίσκει τους Πειραιώτες σε δυσμενή κατάσταση μόλις 3 θέσεις από το τέλος και στην επικίνδυνη ζώνη να φιλοξενούνται από την Ένωση Ρέντη για νίκη-ανάσα ενώ ο Παντζιτζιφιακός παραμένει σταθερά 8ος και καλείται να αντιμετωπίσει την 2η Ελλάς ποντίων για την 16η αγωνιστική στην έδρα του.

φωτό   Σαράφογλου  Μαρία

Το φύλλο αγώνα

Α.Π.Ο. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ.  0 – 0

Διαιτητές: Μπαλαχούτης, Παρισσόπουλος, Φαγκριδάς

Κάρτες: 56′ Llenga, Γιαννακόπουλος  –  71′ Σιδερόπουλος, Μαύρος

Α.Π.Ο ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ   (Θοδ. Ντέμος) : 

Τσαουλάι, Καζαντζίδης,Φισκατόρης, Μελάς, Σιδερόπουλος, Μαθιουδάκης (78’ Λάτσης), Βαζαίος (78’ Merda), Βάρσος (62’ Γεωργακόπουλος), Llenga (70’ Βουζάλης), Zhonga,Cela

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ.  (Διον. Παπαδούλης) 

Κραβαρίτης, Μαύρος, Τρίχας, Ρουμελιώτης (62’ Καψάσκης), Γιαννακόπουλος, Παπαδούλης, Χρήστου, Μήτσιος (62’Μαρκατζίνος), Κωνσταντίνου, Tarja (88’ Μπινάτσης) , Papa (76’ Δωρογιάννης)

Comments are closed.