Σύλλογος Υπαλλήλων Δ. Καλλιθέας: Οι Δημοτικές Παρατάξεις κατά της ίδρυσης Αναπτυξιακού Οργανισμού

0
316

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει προκειμένου να αποτρέψει την ίδρυση Αναπτυξιακού Οργανισμού στο Δήμο Καλλιθέας ενημέρωσε σε κοινή συνάντηση που είχε  τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι Δημοτικές Παρατάξεις δήλωσαν ξεκάθαρα την αντίθεση τους ώστε προς τις προθέσεις της διοίκησης του Δήμου για την ίδρυση Αναπτυξιακού Οργανισμού. 

Παράλληλα συμφώνησαν πως οι δημότες σε μια τέτοια εξέλιξη θα ζημιωθούν ενώ και οι εργαζόμενοι θα οδηγηθούν σε ένα καθεστώς πελατειακού κράτους.

Τέλος οι παρατάξεις δήλωσαν οι πως θα στηρίξουν τον αγώνα του Συλλόγου Υπαλλήλων για την ακύρωση της προσπάθειας της διοίκησης του Δήμου για την ίδρυση του Αναπτυξιακού Οργανισμού.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου – Καλλιθέας 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                      Καλλιθέα 28/04/2021
ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ :

  1. x 3ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ
  2. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  3. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  4. Μια ΠΟΛΗ στο ΔΡΟΜΟ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ, ΘΑ ΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Δ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

Comments are closed.