Σύλλογος Γονέων Ε.Ε.Ε.ΕΚ Καλλιθέας: Ανεπίλυτα τα προβλήματα στο Σχολείο μας

0
1668

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Κωνσταντίνο Ευσταθίου ο Σύλλογος Γονέων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη στέγη και το διαχωρισμό των αιθουσών τα οποία, όπως επισημαίνεται στην επιστολή, δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία του Σχολείου.

Στην επιστολή τους οι γονείς των παιδιών με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα αναφέρουν  ακόμη πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έχουν θέσει τόσο προσωπικά όσο και εγγράφως προς τους αρμόδιους αντιδημάρχους χωρίς ωστόσο να έχουν επιλυθεί.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, ζητούν να τεθεί το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας.

Αναλυτικότερα η επιστολή του Συλλόγου Γονέων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καλλιθέας

Κύριε Πρόεδρε, 

Παρακαλούμε να τεθεί στο προσεχές Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας, θέμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του σχολείου μας, όπως η αντικατάσταση της στέγης, ο διαχωρισμός των αιθουσών του σχολείου μας, για την σωστή λειτουργεία του, ώστε να μπορούν τα παιδιά μας να παρακολουθούν χωρίς πρόβλημα τα μαθήματα τους. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν σταλεί επιστολές και έχουν γίνει συναντήσεις με αρμόδιους αντιδημάρχους χωρίς να έχουν επιλυθεί τα προβλήματα του σχολείου μας.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ..…..

Comments are closed.