Σύλλογος Αιμοδοσίας «Εθελοντική Κοινωνική Αλληλεγγύη»: Διήμερο Αιμοδοσίας 10/3 & 11/3… Δίνοντας αίμα σώζουμε ζωές!!!

0
427

Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και μάλιστα λόγω και της πανδημίας της Covid-19, η ανάγκη για εθελοντική προσφορά αίματος είναι πολύ μεγαλύτερη, προκειμένου να καλυφθούν οι συμπολίτες μας που μεταγγίζονται τακτικά, αλλά και οι ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν.

Από τις μικροχειρουργικές επεμβάσεις μέχρι τις πολύωρες επεμβάσεις, από την αιμοκάθαρση μέχρι τη μεσογειακή αναιμία, από τη χορήγηση λευκών αιμοσφαιρίων μέχρι τα τροχαία ατυχήματα, παντού χρειάζονται μονάδες αίματος. Οι μονάδες που απαιτούνται για τις προηγούμενες ανάγκες δε μπορούν να παραχθούν με οποιονδήποτε τρόπο, παρά μόνο να ληφθούν μέσω αιμοληψίας.

Εαν λάβει κανείς υπόψιν του ότι ο περισσότερος κόσμος που συνήθιζε να δίνει τακτικά, βρίσκεται σε καραντίνα και έχει άλλες καταστάσεις να αντιμετωπίσει, τότε αντιλαμβάνεται και το τι σημαίνει η συμμετοχή μας σε Εθελοντική Αιμοδοσία.

Δίνοντας εθελοντικά αίμα, οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να βοηθήσουν να σωθούν έως και τρεις ζωές με μία μονάδα αίματος τους.

Σύλλογος ΑιμοδοτώνΕθελοντική Κοινωνική Αλληλεγγύη

Μια ακόμη ευκαιρία για εθελοντική προσφορά αίματος μας δίνει και  ο Σύλλογος Αιμοδοτών “Εθελοντική Κοινωνική Αλληλεγγύη” με το διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΓΝΑ ΠαίδωνΑγλαΐα Κυριακού” και το Γενικό Ογκολογικό ΝοσοκομείοΆγιοι Ανάργυροι“.

Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ (που βρίσκεται επί της οδού Ρώτα 2 πεζόδρομος) του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων (Λεωφόρος Θησέως 90).

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021  από 14:00 έως 18:00

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021  από 09:30 έως 14:00

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:

Αθηνά Εξάρχου  κιν. 6949.341.611

Μαρία Φραγκεδάκη  κιν. 6980.967.047

Comments are closed.