Στο 89′ με Λουκίνα το «τελευταίο» τρίποντο της σεζόν

0
256

Για την πόλη, την ιστορία και την προσπάθειά της όλη τη σεζόν

Με ψηλά το κεφάλι έκλεισε την χρονιά η Athens Kallithea, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης» του ΠΑΟ Ρουφ για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Betsson Superleague 2, παίρνοντας και μαθηματικά την 2η θέση, μόλις έναν πόντο πίσω από την Κηφισιά.

Γράφει ο  Γιώργος Φραγάκης

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με ιδιαίτερα καλό ρυθμό και έμοιαζε περισσότερο με «αγγαρεία» και για τις δύο ομάδες, με την AKFC ναι μεν να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορεί να μετουσιώσει την κυριαρχία της σε κάποιο γκολ. Ενδεικτικό αυτού είναι πως στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική ευκαιρία ανήκε στους φιλοξενούμενους με την όμορφη εκτέλεση φάουλ του Χαβιέ Ματίγια, να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα του Ρουφ, Τσόγκα.

φωτό   Γιώργος Φραγάκης

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι παίκτες του Γιώργου Σίμου εμφανίστηκαν βελτιωμένοι  και ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ του αρχισκόρερ τους Λουκίνα, στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από πολύ όμορφη εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Σαντάνα και Κυνηγόπουλο,οι οποίοι έσπασαν πολύ όμορφα το τεχνητό οφσάιντ των αντιπάλων με τον Λουκίνα απλώς να ακολουθεί τη φάση και να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα, προ κενής εστίας. 

Το παιχνίδι κυλούσε και εξελισσόταν έτσι που φαινόταν πως το «Ίνγκλαντ», είχε καθαρίσει με την υπόθεση νίκη. Όμως στο 85ο λεπτό μια πάσα απίθανης σύλληψης από τον αρχηγό του ΠΑΟ Ρουφ, Καλλέργη με δεξί εσωτερικό φάλτσο έβγαλε τον Γαϊτάνη απέναντι από τον Πάντο και αυτός με αριστερό συρτό σουτ έφερε στα ίσια το παιχνίδι.

Ο επίλογος στο ματς δεν είχε γραφτεί και τον έγραψε ξανά ο Λουκίνας με κοντινή προβολή στο 89ο λεπτό, κάνοντας το 2-1 για τους φιλοξενούμενος και χαρίζοντας το τρίποντο της «τιμής» στην AKFC. Η είδηση ήταν πως αυτό ήταν  το 19ο γκολ του Λουκίνα στη σεζόν, αριθμός που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς της Super League 2.

φωτό   Γιώργος Φραγάκης

Πλέον η επόμενη μέρα βρίσκει τον Ρουφ στην Football League και την Athens Kallithea να αναγκάζεται να παλέψει ξανά του χρόνου για να ανέβει στα σαλόνια της Super League, ο οποίος είναι και ο αδιαμφισβήτητος στόχος της ομάδας.

Το φύλλο αγώνα 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ATHENS KALLITHEA FC  1 – 2

Διαιτητές: Τσατσούλης, Αραβίδης, Μητροφάνης

Σκόρερ: Λουκίνας (58′, 89′), Γαϊτάνης (85′)

'

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Γκούμας) :

Τσόγκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Μκρτσιάν, Λαμπρίδης, Κατσούλης, Μαρινάκης, Φιλιμέγκας, Καλλέργης, Γαϊτάνης, Φράγκος, Κυριαζής

ATHENS KALLITHEA FC ( Γιώργος Σίμος): 

Πάντος, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Ματίγια, Μάλτσι, Σαντάνα, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Ουές, Καινούργιος, Βλάχος 

Comments are closed.