Στην 5η θέση της Α1 τερμάτισαν οι Εσπερίδες Καλλιθέας

0
839

Η σεζόν της γυναικείας ομάδας των Εσπερίδων Καλλιθέας, ολοκληρώθηκε σε όμορφο κλίμα με τον αγώνα Εσπερίδες Ολυμπιακός (50-117). Ούτως η άλλως το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, με την ομάδα της Καλλιθέας να έχει με ρεκόρ 11-11 την 5η θέση της κανονικής περιόδου και την αποφυγή των play outs ενώ ο Ολυμπιακός με 22-0 την πρωτιά και το αήττητο.

Φυσικά ο Ολυμπιακός ειναι πολύ πιο ισχυρός και έγινε ακόμη περισσότερο με τις ξένες αθλήτριές των Εσπερίδων (Κάστρο Τζέϊκο και Ουίλλιαμς) να έχουν ήδη αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ενώ απουσίαζε η Ευμορφοπούλου που είναι εργαζόμενη (ο αγώνας έγινε στις 15.00) και η Ζωή Κεχαγιά είχε ένα τραυματισμό νωρίς στο ματς.

Ευκαιρία όμως σε ένα ματς που είχε κριθεί από νωρίς να αγωνιστούν περισσότερο αθλήτριες που δεν είχαν παίξει πολύ ως τώρα και μερικά πιτσιρίκια της υποδομής που πήραν λεπτά (δύο εξ αυτών σκόραραν κιόλας) και θα θυμούνται για όλη την ζωή τους όσα έζησαν σήμερα.

Μάλιστα ιστορικό ρεκόρ είναι το ντεμπούτο μιας 13χρονης της Νάγιας Στολίγκα αφού είναι η πιο μικρή ηλικιακά κοπέλα που σκοράρει στην πρώτη της συμμετοχή στην Α1 όλων των εποχών.

Διαιτητές: Αργυρούδης, Αποστολίδης Β.
Δεκάλεπτα: 20-36, 28-68, 39-92, 50-117

Comments are closed.