Σήμερα η Ημερίδα «Για μια επιτυχημένη προσωπική & επαγγελματική πορεία σε περιόδους πανδημιών»

0
211

Ημερίδα με θέμα: «Για μια επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική πορεία σε περιόδους πανδημιών» διοργανώνει ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας και Σύμβουλος σταδιοδρομίας Νίκος Δεμερτζής.

Η ημερίδα που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων που είχε διοργανωθεί από το 1ο Γυμνάσιο Καλλιθέας σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας και είχε ως γενική θεματική: «Γονείς – Έφηβοι και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 στις 18:30 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Πλανητάριο) και τελεί υπό την Αιγίδα της ΔΔΕ Δ΄ Αθήνας, του Oμίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και την υποστήριξη της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας, ενώ στηρίζουν ακόμη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ & Δήμαρχος Τρικάλων, Δ. Παπαστεργίου, και οι Δήμαρχοι Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου, Αγ. Δημητρίου και Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης.

Στόχος της Ημερίδας, όπως αναφέρει ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας κ. Νίκος Δεμερτζής είναι «Στη δύσκολη εποχή της πανδημίας που ζούμε καθίσταται αναγκαίο να βοηθήσουμε τα παιδιά μας έτσι ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται την καθημερινότητά τους τόσο στην οικογένεια όσο και στο σχολείο (θέμα που θα αναπτύξει η κα Ε. Λιβανίου, Εκπαιδευτική Ψυχολόγος). Ακόμη να αναπτύσσουν εκείνες τις νοημοσύνες για την προσωπική και επαγγελματική τους επιτυχία (θέμα που θα αναπτύξει ο κ. Δ. Μπουραντάς, Πρύτανης New York College, Συγγραφέας). Τέλος να ενημερωθούν για τις καταιγιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν και θα συμβούν στην αγορά εργασίας και τα επαγγέλματα (θέμα που θα αναπτύξει ο κ. Δεμερτζής».

Η είσοδος είναι Ελεύθερη για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν την Ημερίδα δια ζώσης ενώ θα υπάρξει και διαδικτυακή παρακολούθηση μέσω WEBEX: Μeeting number: 124 084 5172 ή στο Σύνδεσμο: https://minedusecondary2.webex.com/meet/ndemertzis

Το πρόγραμμα

Comments are closed.