«Προοπτική Ζωής» – Κ. Ασκούνης: Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στο δημαρχείο για τους πυρόπληκτους

0
303

Η δημοτική παράταξη «Προοπτική Ζωής» Κώστας Ασκούνης ανταποκρινόμενη στην έκκληση του Δήμου Καλλιθέας, για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής, σε μια ελάχιστη συμβολή, όπως ανακοίνωσαν, προσήλθαν στο Δημαρχείο της Καλλιθέας προκειμένου να παραδώσουν τα αναγκαία είδη.

Τα αναγκαία είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιθέας της δημοτικής παράταξης του κ. Ασκούνη οι Γιάννης Εμιρζάς και Παναγιώτης Γεωργούσης.

Στην ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη αναφέρει πως δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών αλλά η συμπαράσταση στους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες, στους Πυροσβέστες και στους εθελοντές.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση 

Η χώρα μας βιώνει, μια από τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές όλων των εποχών. Πονάει η ψυχή του κάθε ανθρώπου. Η κατάσβεση κάθε εστίας φωτιάς θα πρέπει να είναι η μόνη προτεραιότητα. Δεν είναι ώρα για καταλογισμό ευθυνών, που θα αποδοθούν, αλλά για περισυλλογή και δράση.

Μέλη της παράταξής μας και για λογαριασμό της, παρέδωσαν στο Δημαρχείο της Καλλιθέας είδη πρώτης ανάγκης που θα σταλούν στα μέτωπα της φωτιάς. Είναι η ελάχιστη συμβολή μας στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Δύο ακομη σκέψεις.

Η πρώτη μας σκέψη ανήκει στους σκληρά δοκιμαζόμενους πολίτες, στους Πυροσβέστες μας και στους εθελοντές. Τους ευχόμαστε κουράγιο.

Η δεύτερη σκέψη περιβάλλεται από τρόπους και μεθόδους στο πώς θα ΑΝΑΔΑ-ΣΩΘΟΥΝ όλες οι εκτάσεις που κάηκαν.

Comments are closed.