Ποδαρικό στο πρωτάθλημα με ντέρμπι

0
345

Μετά από 45 μέρες «καραντίνας» ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών με τη 12η αγωνιστική όπου ο Π.Ο.Κ. Έσπερος υποδέχεται το σκληροτράχηλο Πανελευσινιακό που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους Καλλιθεάτες.

Οι παίκτες του κόουτς Ταυρόπουλου προέρχονται από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ, που έδωσαν μεσοβδόμαδα, στο οποίο όμως μετά από δύο παρατάσεις έχασαν από την γηπεδούχο ομάδα των Μεγάρων που πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αυτό όμως δεν πτόησε τους «κυανόλευκους», όσο κι αν μια ήττα δεν είναι ποτέ καλοδεχούμενη, που θέλουν να τα δώσουν όλα για μια καλή πορεία στη Β’ Εθνική όπου φιλοδοξούν να φθάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Έσπερος» σήμερα (Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 στις 17:00) έχουν οριστεί να διευθύνουν οι κ.κ. Αποστολίδης Β.Φασόλης και Λεβεντάκος με κομισάριο τον κ. Δραμεσιώτη.

Για όσους θελήσουν να βρεθούν στο κλειστό θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τηρηθούν απαραίτητα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ για τον covid.

Η Βαθμολογία του Ομίλου

Το πρόγραμμα της 12ης Αγωνιστικής

Comments are closed.