ΠΑΕ Καλλιθέα: Νίκη γεμάτη όνειρα και χαμηλούς τόνους

0
473

Τεράστια νίκη της Καλλιθέας στο αθηναϊκό ντέρμπι με το Αιγάλεω που την φέρνει και πάλι σε τροχιά ανόδου, καθώς έχει δύο αγώνες λιγότερους από την πρωτοπόρο Καλαμάτα. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνά κανείς την εκκρεμότητα που έχουν οι “κυανόλευκοι” με την ένσταση που έχει υποβάλει η ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη για κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Χοτζάλι στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι με χρυσό σκόρερ το Χοτζάλι ο οποίος στο 51′ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σικαλιά κάνοντας το 1-0.

Οι παίκτες του Γιάννη Τάτση από την αρχή του αγώνα έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι πιέζοντας το Αιγάλεω που ευτύχησε στο 41′ να δει την κεφαλιά του Μαρουκάκη να καταλήγει στο δοκάρι.

Με εξαιρετικό για ένα ακόμη παιχνίδι το Στούπη η Καλλιθέα έφθασε πιο άνετα στη νίκη παρά το “μικρό” σκορ του αγώνα με τους παίκτες του Αιγάλεω να είναι περισσότερο “φλύαροι” στις επιθέσεις τους ακόμη και μετά το γκολ που δέχθηκαν.

Το φύλλο αγώνα 

ΠΑΕ  Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ  –  ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ  1 – 0

Σκόρερ: 51’ Χοτζάλι

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)                                                           Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ( Γιάννης Τάτσης)  

Πάντος, Παντελίδης (57′ Καββαδίας), Ροππας, Μουσταφιδης, Καλύβας, Καντέ, Τσιντωνης (73′ Φέκκας), Χοτζαλι (85′ Σάμιος) Στούπης (57′ Σταύρου), Μαρουκάκης (73′ Καραγιάννης), Κρητικός.

ΠΑΕ   ΑΙΓΑΛΕΩ   (Απόστολος Χαραλαμπίδης) 

Σικαλιάς, Βλάχος Π., Τασιουλής, Παπανικόλας, Βλάχος Σπ. (62′ Λάσκαρης) Μαχαίρας (46 Πινιώτης), Κασνέτση, Οικονομόπουλος (74 Χάντι), Τσίτσαρης (74′ Τσουπανος), Γουερέ (46′ Μπουρλάκης), Οκάν.

Comments are closed.