ΠΑΕ Αιγάλεω: Παρά τις προσπάθειες μας η γηπεδούχος ομάδα δεν θα διαθέσει εισιτήρια

0
386

Ανακοίνωση ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης κόντρα στην Καλλιθέα εξέδωσε η ΠΑΕ Αιγάλεω στην οποία ενώ αναφέρει ότι «…σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων του πρωταθλήματος betsson super league 2 η παρουσία φιλάθλων της ομάδας του Αιγάλεω (μεμονωμένων και οργανωμένων) την Τετάρτη (24/11) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα απαγορεύεται…», στη συνέχεια της ανακοίνωσης  κάνει λόγο για απόφαση της Καλλιθέας να μη διαθέσει εισιτήρια παρά τις προσπάθειες του προέδρου του προέδρου των φιλοξενουμένων Άρη Παλτόγλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μπορούσε η Καλλιθέα να διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Ακατανόητη και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω που ενώ επικαλείται το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων «ρίχνει» την «ευθύνη» της μη παρουσίας των φιλάθλων του στην ΠΑΕ Καλλιθέα ενώ παράλληλα επισημαίνει πως το Αιγάλεω είναι των ανοικτών γηπέδων

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω:

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι, σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων του πρωταθλήματος betsson super league 2 η παρουσία φιλάθλων της ομάδας μας (μεμονωμένων και οργανωμένων) την Τετάρτη (24/11) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα απαγορεύεται.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μην έρθουν άδικα στο γήπεδο μιας και η γηπεδούχος ομάδας, παρά της προσπάθειας του προέδρου Άρη Παλτόγλου, δεν θα διαθέσει εισιτήρια, καθώς επίσης δεν θα υπάρχει και εκδοτήριο.

Ξέρουμε ότι η αγάπη σας για την ομάδα δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα, αλλά ο φόβος πιθανών επεισοδίων και η επιβολή μεγάλων χρηματικών προστίμων μας αναγκάζουν να προβούμε σε αυτή την ανακοίνωση. Ευελπιστούμε ότι αυτή η απόφαση, που αφορά της περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος, για τη χορήγηση εισιτηρίων στα εκτός έδρας παιχνίδια πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι υπέρ των ανοικτών γηπέδων για όλους, με αυστηρά υγειονομικά κριτήρια, ασφάλεια και χωρίς επεισόδια.

ΥΓ. Φίλαθλοι προστατέψτε την ομάδα μας, μήν έρθετε στο γήπεδο

Comments are closed.