Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος»: Επανέναρξη Αθλητικού Κέντρου…

0
1259

Την επανέναρξη της λειτουργίας του Δημοτικού Γυμναστηρίου του Δήμου Καλλιθέας που βρίσκεται στην Ελ. Βενιζέλου 214 (Αγ. Ελεούσα) ανακοίνωσε ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος». 
Η λειτουργία του γυμναστηρίου ξεκίνησε χθες και ο Οργανισμός παράλληλα ενημερώνει και για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρούν οι αθλούμενοι και  οι αθλούμενες. 

Η Ανακοίνωση του ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος»

Αγαπητά Μέλη,
Ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Δήμου Καλλιθέας ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, στο δημοτικό γυμναστήριο Ελ. Βενιζέλου 241, Τετάρτη 17 Ιουνίου, πανέτοιμος να σας υποδεχτεί με θετική, καλοκαιρινή διάθεση, αλλά πρωτίστως με ασφάλεια! Εφαρμόζουμε όλα τα νέα μέτρα προστασίας που εγγυούνται τις ασφαλείς επισκέψεις σας, ενώ οι συνεργάτες μας θα βρίσκονται διαρκώς στη διάθεσή σας για να σας κατευθύνουν και να λύσουν ό,τι απορίες πιθανόν έχετε σχετικά με τα νέα δεδομένα και τις συνθήκες λειτουργίας μας.

A) Τήρηση Γενικών Κανόνων Προστασίας & Υγιεινής


• Δε θα πρέπει να επισκέπτεστε το γυμναστήριο αν αισθάνεστε άρρωστοι, έχετε έρθει σε επαφή με άτομο με COVID-19 ή έχετε παρόμοια συμπτώματα.
• H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική μόνο από το προσωπικό του γυμναστηρίου με εξαίρεση τον γυμναστή που υλοποιεί ομαδικό μάθημα.
• Χρησιμοποιείτε το απολυμαντικό χεριών κατά την είσοδό σας στο γυμναστήριο και καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Ειδικά dispensers είναι διαθέσιμα στη γραμματεία.
• Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στα ομαδικά μαθήματα, να χρησιμοποιείτε υποδήματα αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο.
• Παρακαλούμε να πλένετε τα ρούχα και τις πετσέτες σας που χρησιμοποιείτε στο γυμναστήριο στο πλυντήριο με κοινό απορρυπαντικό, σε υψηλή θερμοκρασία (60οC).
• Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται με ενδιάμεσο κενό 30’ το ένα από το άλλο προκειμένου να απολυμαίνεται ο χώρος.
• Οι χώροι μας κλιματίζονται σύμφωνα με τις συστάσεις του ΕΟΔΥ.
• Θα πραγματοποιείται συχνός καθαρισμός/απολύμανση όλων των χώρων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Β) Αποφυγή Συγχρωτισμού


• Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που θα επιτρέπεται σε ολόκληρο το γυμναστήριο είναι περιορισμένος και για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόηση σας και την συμμόρφωση σας σε αυτό. Συγκεκριμένα ο μέγιστος αριθμός αθλουμένων στην αίθουσα οργάνων γυμναστικής ορίζεται στα 7 άτομα και στην αίθουσα ομαδικών στα 10.
• Κατά την πρώτη είσοδο σας στο γυμναστήριο θα πρέπει να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο του ΕΟΔΥ «Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα». Για κάθε είσοδό σας στο γυμναστήριο θα πρέπει να κάνετε check-in και κατά την έξοδο σας check-out στο ειδικό έντυπο του ΕΟΔΥ που θα διατίθεται στη γραμματεία.
• Να τηρείτε απόσταση 2 μέτρων σε όλους τους χώρους. Σεβαστείτε τις σημάνσεις δαπέδου και οποιαδήποτε άλλα οπτικά στοιχεία διευκολύνουν την απόσταση. Η σωματική επαφή στις προπονήσεις, απαγορεύεται.
• Για τη συμμετοχή σας στα ομαδικά μαθήματα θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει κράτηση θέσης τηλεφωνικά (210 9429626) στη γραμματεία του γυμναστηρίου έως και 1 ημέρα πριν το μάθημα που επιθυμείτε να συμμετέχετε. Η απόσταση που θα τηρείται εντός της αίθουσας είναι 2 μέτρα. Ειδική σήμανση έχει τοποθετηθεί στο δάπεδο, ώστε να διευκολύνεται η κοινωνική απόσταση των μελών.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ”
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


08:30-09:20

HEALING WORKOUT(TONIA)      
BODY SHAPE (LENIA)   
PILATES MAT (TONIA)    
HEALING WORKOUT (LENIA)    
BODY SHAPE (TONIA)


09:50-10:40    

BODY SHAPE (LENIA)    
PILATES MAT (TONIA)    
HEALING WORKOUT (LENIA)    
BODY SHAPE (TONIA)    
PILATES MAT (LENIA)

11:10-12:00    

PILATES MAT(TONIA)    
BODY SHAPE (LENIA)    
BODY SHAPE (TONIA)    
PILATES MAT (LENIA)    
BODY SHAPE (TONIA)

16:50-17:40

BODY SHAPE (GIORGOS KB).  
BODY SHAPE (GIORGOS KB)    
PILATES MAT (SOFI)    
BODY SHAPE (GIORGOS KB)    
AEROBIC (GIORGOS KB)

18:10-19:00

YOGA (SOFI)    
PILATES MAT (SOFI)    
BODY SHAPE (GIORGOS KB)    
YOGA (SOFI)  
BODY SHAPE (SOFI)

19:30-20:20

PILATES MAT (SOFI)    
AEROBIC (GIORGOS KB)    
YOGA (SOFI)    
BODY SHAPE (GIORGOS KB)    
PILATES MAT (SOFI)

• Για την προπόνησή σας στην αίθουσα ενδυνάμωσης, θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει κράτηση θέσης τηλεφωνικά (210 9429626) στη γραμματεία του γυμναστηρίου έως και 1 ημέρα πριν από την επίσκεψη που προγραμματίζετε. Η απόσταση που θα τηρείται εντός της αίθουσας είναι 2 μέτρα. Απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση προσωπικής πετσέτας και απολυμαντικού.
• Τα αποδυτήρια δε θα είναι διαθέσιμα για χρήση και τα προσωπικά σας αντικείμενα θα τοποθετούνται σε πάγκους εντός της αίθουσας.
• Χρησιμοποιείτε τις σκάλες αντί το ασανσέρ.
• Οι αθλούμενοι που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου συστήνεται να αποφεύγουν τη γυμναστική σε κλειστό χώρο

Τα παραπάνω μέτρα ενδέχεται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Παρακαλούμε ακολουθήστε τους νέους κανονισμούς για την ασφάλεια όλων μας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση.

Comments are closed.