Μπορούσε και τη νίκη (video)

0
400

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγαν οι «κυανόλευκοι» από το ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης» καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι απέναντι στην γηπεδούχο Επισκοπή.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι δημιουργώντας μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ πλην όμως δεν βρήκαν το στόχο αλλά «έπεσαν» και στον πολύ καλό τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καλογεράκη ο οποίος σε τουλάχιστον τέσσερεις κλασικές ευκαιρίες είπε όχι στους Καλλιθεάτες.

Παρόλα αυτά οι «κυανόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ αλλά είδαν λίγα λεπτά να ισοφαρίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τους Ρεθυμνιώτες με το 1 – 1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Αν δει κανείς το παιχνίδι από την πλευρά των ευκαιριών που δημιούργησαν και έχασαν οι παίκτες της Καλλιθέας σίγουρα θα συμφωνήσει πως ο βαθμός της ισοπαλίας τους αφήνει με την πίκρα της απώλειας μιας νίκης.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 1′ το σουτ του Ντεμέτριους σταμάτησε στην αγκαλιά του Καλογεράκη.

Στο 5′ από την ωραία διαγώνια μπαλιά του Μανθάτη, ο Κυνηγόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά το τελείωμά του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 7′ το δυνατό σουτ του Ντεμέτριους από μακριά δεν αιφνιδιάζει τον Καλογεράκη που απέκρουσε με δυσκολία.

Στο 8′ από την όμορφη ενέργεια του Σταθόπουλου, ο Νοικοκυράκης με σόλο προσπάθεια “πάτησε” περιοχή και έκανε ένα φαλτσαριστό σουτ όμως η μπάλα προσέκρουσε σε σώμα αμυνωμένου και κατέληξε κόρνερ.

Σπουδαία ευκαιρία για την Καλλιθέα στο 25′ μετά το λάθος της άμυνας, ο Κυνηγόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καλογεράκη πλασάροντας άουτ.

Στο 28′ από τη σέντρα του Ανδρικόπουλου, ο Σταθόπουλος έπιασε την κεφαλιά με τον Στρέζο να αποκρούει ενστικτωδώς.

Στο 29′ ο Μανθάτης σούταρε από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή με τον Καλογεράκη να αποκρούει υπέροχα σε κόρνερ.

Στο 32′ το σουτ του Εμπόι από πλάγια κόντραρε σε σώμα αμυνωμένου και κατέληξε εκτός εστίας, κόρνερ.

Στο 37′ ο Μανθάτης έμεινε ελεύθερος μέσα στην περιοχή κι αφού ευνοήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του από δύο αλλεπάλληλες κόντρες, σούταρε με φάλτσο αλλά ο Καλογεράκης ήταν και πάλι εκεί μπλοκάροντας σε δύο φάσεις.

Στο 40′ από το κόρνερ του Τριντάντε, ο Μπαρμπόσα έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 48′ ο Ιωάννου έτρεξε στο τρανζίσιον και αφού “πάτησε” περιοχή από την πάσα του Κυνηγόπουλου, σούταρε όμως ο Καλογεράκης ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε

ΓΚΟΛ! 0 – 1

Στο 52′ έπειτα από μία εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν έφυγε από τη μικρή περιοχή και μέσα σ’ έναν συνωστισμό παικτών, ο Τσιντώνης με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53′ έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση της Καλλιθέας, ο Μανθάτης σούταρε από διαγώνια μέσα στην περιοχή με τη μπάλα να βγαίνει εκτός.

ΓΚΟΛ! 1 – 1

Στο 61′ από το έξυπνα εκτελεσμένο κόρνερ του Τριντάντε, ο Νοικοκυράκης “τσίμπησε” όσο έπρεπε τη μπάλα και ο Νταρζίσιο την έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62′ σε μια γρήγορη αντεπίθεση της Καλλιθέας, ο Κυνηγόπουλος έδωσε στον Ιωάννου ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Καλογεράκη ο οποίος απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα του σε κόρνερ.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ  –  ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ   1 – 1

Διαιτητές: Μπαϊλης, Μποζατζίδης, Τοροσιάδης.

Σκόρερ:52′ Τσιντώνης, 61′ Νταρζίσιο

ΠΑΕ  ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): 

Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος Τριντάντε (81′ Καραγιάννης), Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι, Θαρσίσιο, Πολυχρόνης, Τσάβος (56′ Σουμπασάκης), Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος.

ΠΑΕ  Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ. Βόκολος): 

Στρέζος, Ρέντζας (65′ Μουνιέ), Τσιντώνης, Ευαγγέλου, Βασιλούδης, Κύργιας, Ντεμέτριους, Σαντάνα (65′ Χατζηδήμας), Κυνηγόπουλος, Μανθάτης, Ιωάννου (72′ Χασανμπέγκοβιτς).

Comments are closed.