«Μπλόκαρε» τους Βοιωτούς αλλά το δοκάρι της στέρησε τη νίκη (video)

0
709

Η Καλλιθέα παίζοντας μυαλωμένα, αν και αιφνιδιάστηκε στο πρώτο 7λεπτο, κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της, να «απαντήσει» άμεσα στο γκολ που δέχθηκε και να είναι αυτή που έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Στο εξ αναβολής ντέρμπι λοιπόν της 21ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Betsson Super League 2 οι «κυνόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι με τους «πράσινους» με σκορ 1 – 1, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, και παραμένουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της ανόδου.

Οι Βοιωτοί ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 7΄ με μια εντυπωσιακή ενέργεια του Νίλι, ο οποίος ευνοήθηκε από την κόντρα του αμυντικού της φιλοξενούμενης ομάδας βρέθηκε τετ α τετ με το Στρέζο τον οποίο και πλάσαρε γράφοντας έτσι το 1 – 0.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου ωστόσο είχαν την απάντηση, η οποία ήρθε άμεσα, όταν ο Ευαγγγέλου βρέθηκε εντός της περιοχής του Λεβαδειακού και με την πλάτη προς την εστία του Μάρκοβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας και με κίνηση σέντερ φορ γύρισε σούταρε προς  στη γωνία της εστίας όπου με τη «βοήθεια» του δοκαριού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στα πρώτα λεπτά, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 58΄ ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο 2 – 1, η κεφαλιά όμως του Βήχου από σέντρα του Νίλι αποκρούστηκε μάλλον εύκολα σε κόρνερ από τον Στρέζο.

Οι «κυανόλευκοι» πιστοί στο πλάνο τους ήταν προσεκτικοί στην άμυνας τους αλλά «κοφτεροί» στις αντεπιθέσεις τους από τις οποίες στο στο 66΄ ο Κυνηγόπουλος, μετά από πάσα του Σαντάνα βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των «πρασίνων», τον οποίο και προσπάθησε να κρεμάσει, η προσπάθεια του όμως μπλοκαρίστηκε εύκολα από αυτόν. 

Στο 78΄ η όμως  Καλλιθέα έείχε την ευκαιρία  για να πάρει τη νίκη όταν η κεφαλιά του Κυνηγόπουλου μετά την σέντρα του Μπουλούλη αντί για τα δίχτυα του Μαρκοβιτς σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του. Από το σημείο εκείνο και μετά, με εξαίρεση την εκτέλεση φάουλ του Μουνιέ, η οποία όμως δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην υπάρξουν άλλες καλές φάσεις στο ματς, με το 1 – 1 να διατηρείται ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. 

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1 – 1

Διαιτητές:  Μαλούχος, Βασιλειάδης, Μωϋσιάδης

Σκόρερ:7′ Νίλι, 10′ Ευαγγέλου

ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): 

Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος, Τσάπρας, Μεχία, Νίλι, Πολέττο (62′ Λινάρδος), Χάμοντ, Μυτίδης (73′ Δούμτσιος), Μουτίνιο (73′ Βρακάς).

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ  (Βόκολος): 

Στρέζος, Μανθάτης, Βασιλούδης, Κύργιας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Τσιντώνης (77′ λ.τ Κονέ), Μουνιέ, Ντιμίτριους, Κυνηγόπουλος.

Comments are closed.