Μπαράζ ανανεώσεων με «Γκάγκα» και Αγγελόπουλο στον Έσπερο

0
420

Με την σύμφωνη γνώμη του coach Αλέκου Δάγλα η Διοίκηση του Π.Ο.Κ. Έσπερος προχώρησε στην επέκταση συμβολαίου τόσο του αρχηγού της και πρώτου σκόρερ της ομάδας, στην περσινή περίοδο, Γιώργου Αγγελόπουλου όσο και του πολύπειρου άσου Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Ο 31χρονος γκαρντ (1.91) Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε σε συμφωνία με τη νέα διοίκηση του συλλόγου για την επέκταση του συμβολαίου του και θα παραμείνει ένα από τα «βαριά χαρτιά» στα αγωνιστικά πλάνα νέου προπονητή Αλέκου Δάγλα.

Στην ανακοίνωση τους για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο γκαρντ οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν «…Με προσφορά χρόνων στον Έσπερο τόσο στο παρκέ όσο και στα αποδυτήρια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελεί μια σταθερή αξία και μια ηγέτιδα δύναμη που αφενός εμπνέει αφετέρου καθοδηγεί τους νεότερους με το πάθος του…».

Ο αρχηγός μετά τη συμφωνία με τον Έσπερο δήλωσε:

«Ο Έσπερος προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεται να νιώθει ένας αθλητής για να μην αλλάζει συνέχεια επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτό μάς δίνει κίνητρο να παλεύουμε πάντα για το καλύτερο, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες που συναντάμε στο παρκέ». 

Ο σταρ των εθνικών κατηγοριών παραμένει στο παρκέ για τον Έσπερο

Η διοίκηση του Εσπέρου μετά και τη θετική εισήγηση του νέου προπονητή, Αλέκου Δάγλα, ενεργοποίησε τη συμφωνία κυρίων με τον 43χρονο γκαρντ (1.92) Γιάννη Γκαγκαλούδη ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην ανακοίνωση των «κυανόλευκων» για την ανανέωση της συνεργασίας τους με το Γιάννη Γκαγκαλούδη επισημαίνεται ότι  «…ανέλαβε εξ αρχής τον ρόλο του ηγέτη και ανταποκρίθηκε περίφημα, έχοντας το κίνητρο ν’ αποδείξει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και όχι αποτρεπτικός παράγοντας.

Γεννημένος στις 22 Αυγούστου του 1978, ο αειθαλής σταρ των εθνικών κατηγοριών κουβαλά μαζί του την εμπειρία μιας λαμπρής πορείας που ξεκίνησε στα τέλη των 90s από το Παλαιό Φάληρο και περιείχε ξεχωριστές στάσεις όπως εκείνες σε Άρη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Βίρτους Ρόμα. Κυρίως όμως ο Γιάννης κουβαλά πάντα μαζί του το κίνητρο και τη δίψα ενός πρωτοεμφανιζόμενο….».

Τελικά, είναι ωραία – είναι ωραία με τον Γκάγκα να πηγαίνουμε παρέα.

Η δήλωση του «Γκάγκα» μετά τη συμφωνία

«Στον Έσπερο συνάντησα μια ζεστή οικογένεια και η παραμονή μου ήταν εξ αρχής προτεραιότητα για μένα. Οι στόχοι μας είναι κοινοί και πάνω σε αυτούς θα δουλέψουμε με τον νέο προπονητή για να τους πετύχουμε».

Comments are closed.