Με διπλή ανατροπή πήραν το διπλό

0
489

ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΡΜΑΚΟΛΑ

Ο Παντζιτζιφιακός ξεπέρασε δύσκολα τον εμπόδιο της Δόξας Πειραιά με σκορ 3 – 2 στο γήπεδο Νίκαιας για την 1η αγωνιστική των play out Ά Κατηγορίας 3ου Ομίλου Ε.Π.Σ Πειραιά

   Ο αγώνας ξεκίνησε με ήρεμο ρυθμό και από την πλευρά των δυο ομάδων, χωρίς να έχουν πραγματοποιήσει κάποια καλή και σημαντική φάση μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες της Δόξας Πειραιά πίεζαν αρκετά ψηλά τους αντιπάλους, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να έχουν κακιά κυκλοφορία της μπάλας και να την επιστρέφουν συνέχεια στον τερματοφύλακά τους. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Παντζιτζιφιακού ήταν η πρώτη που απείλησε την αντίπαλη εστία στο 12′ με τον Ανδρακάκο να σεντράρει και να βρίσκει τον Μιρεγιάννη, ο οποίος με μία δυνατή κεφαλιά δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι

  Μετά από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στο 16′ οι «Καλλιθεάτες» κέρδισαν κόρνερ. Ο Μαρκατζίνος ήταν εκείνος που το εκτέλεσε, αλλά δεν ανησύχησε καθόλου τον Σκευοφύλαξ, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα και έτσι καθάρισε εύκολα την φάση. 

Στο 21′ της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Καραβόλο να κάνει ένα ωραίο πλασέ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε πολύ γρήγορα, μόλις σ’ ένα λεπτό, με τον  Κολοφώτη να πετυχαίνει ένα παρόμοιο γκολ και να κάνει το 1 – 1. Μετά την ισοφάριση ο ρυθμός είχε ανέβει για τα καλά στον αγώνα, προκαλώντας έτσι μικροεντάσεις  ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων.

  Στο 40′ οι «Νικαιώτες» κέρδισαν  και άλλο φάουλ σε μια πολύ ευνοϊκή θέση. Ο Καραβόλος ήταν εκείνος που το εκτέλεσε, ο οποίος με απευθείας σουτ ήταν πολύ κοντά να στο κάνει το 2 – 1, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά από 2 λεπτά οι γηπεδούχοι πέρασαν και πάλι μπροστά, με τον Γιαλλουράκη να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ και να κάνει το 2 – 1. Η απάντηση όμως για ακόμη μια φορά δεν άργησε να έρθει από τους φιλοξενούμενους. Καθώς ένα λεπτό πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρώτου ημιχρόνου, ο Παντζιτζιφιακός κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Κολοφώτης το ανέλαβε και έφερε το ματς πάλι στα ίσα, κάνοντας το σκορ 2 – 2. Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο δυναμικά από τους φιλοξενούμενους, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, πράγμα το οποίο δεν το κατάφεραν. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι «Καλλιθεάτες» πήραν το προβάδισμα, με τον Μαύρο να πλασάρει και να ευστοχεί κάνοντας το 3 – 2. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες της Δόξας Πειραιά ανέβασαν και άλλο τους ρυθμούς κυνηγώντας την ισοφάριση, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, καθώς όσες φάσεις πραγματοποίησαν ήταν ακίνδυνες. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους στο 89′ με τον Μόσχο να κάνει ένα  γυριστό σουτ εκτός περιοχής, ο Σκευοφύλαξ όμως δεν του έκανε την χάρη, καθώς για ακόμη μια φορά έκανε καλά την δουλειά του. Έτσι ο Παντζιτζιφιακός πανηγύρισε αυτή την σημαντική νίκη, καθώς του έδωσε το δικαίωμα να ανέβει μία θέση στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.

Με αυτό το διπλό η ομάδα του Παντζιτζιφιακού έφτασε στους 29 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ενώ η Δόξα Πειραιά παραμένει στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ Α.Ο. – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ   2 – 3

Διαιτητές: Διαμανάκης, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης

Σκόρερ: 21′ Καραβόλος, 22′ – 44′ (πεν.) Κολοφώτης, 42′ Γιαλλουράκης, 55′ Μαύρος

ΔΟΞΑ  ΠΕΙΡΑΙΑ : 

Καραθανάσης, Μιρεγιάννης, Δημακάκος, Ανδρακάκος, Μπιάνκι, Κουλίζος, Χρονόπουλος, Μόσχος, Αγγελόπουλος, Καραβόλος, Κολοβάδης

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ Α.Ο. : 

Σκευοφύλαξ, Mohamend, Τόλης, Μαύρος, Χρήστου, Μαρκατζίνος, Κολοφώτης, Tarja, Τρίχας

Comments are closed.