Λ. Βόκολος: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά – Συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι

0
456

Μεγάλη νίκη για τους «κυανόλευκους» απέναντι στην Κηφισιά, επιτυχία που τους κρατάει ζωντανούς στην κούρσα για την κατάκτηση της κορυφής στο Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Ωστόσο ο προπονητής των γηπεδούχων Λεωνίδας Βόκολος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης μιλώντας στην ΕΡΤ 3 κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να προσγειώσει παίκτες και φιλάθλους λέγοντας χαρακτηριστικά πως συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω, επισημαίνοντας πως ο ίδιος ποτέ δεν έχει μιλήσει για άνοδο.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου στην ΕΡΤ 3

»Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μας γιατί έχουν καταβάλει μία μεγάλη προσπάθεια. Μόνο εμείς γνωρίζουμε την φετινή χρονιά τι έχουν καταφέρει αυτά τα παιδιά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που το τελευταίο διάστημα είναι και σε ανοδική πορεία.

Εμείς προερχόμασταν από ένα παιχνίδι την Τετάρτη επίσης πολύ δύσκολο που δώσαμε απέναντι στη λιβάδια γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την σημερινή μας παρουσία.

Γι’ αυτό για άλλη μια φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Προσωπικά με έχουν συγκινήσει με τις προσπάθειες που καταβάλουν. Η νίκη σήμερα τους ανήκει εξολοκλήρου.

Συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι με το πλάνο που έχουμε από την αρχή της χρονιάς και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και μέρα με τη μέρα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλο τον οργανισμό της ομάδας της Καλλιθέας που πραγματικά φέτος κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Δεν μιλάω για άνοδο, δεν το έχω κάνει μέχρι σήμερα, στόχος μας να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε που θα φθάσουμε».

Comments are closed.