Λάζαρος Λασκαρίδης: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα – Τι ανακοίνωσε το «Γ. Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται

0
826

Παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Λάζαρου Λασκαρίδη μετά την πτώση που υπέστη, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση για την ονοματοδοσία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση που του έγινε στο κεφάλι, λόγω των αιματωμάτων που είχαν δημιουργηθεί και πλέον βρίσκεται σε πλήρη καταστολή,τα 24ωρα που διανύουμε, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι εξαιρετικά κρίσιμα.

Αναλυτικότερα το Δελτίο Τύπου για τον τραυματισμό του Λάζαρου Λασκαρίδη από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» αναφέρει τα εξής:

«Άνδρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι – μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς».

Comments are closed.