Καλλιθέα: Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης είναι πλέον γεγονός

0
37021

Στην Καλλιθέα τοποθετήθηκε και λειτουργεί ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να προμηθευτεί προϊόντα κάνναβης και παράγωγα προϊόντα μέσα από  αυτοματοποιημένη διαδικασίας

Οι «πωλητές» μοιάζουν με τους παραδοσιακούς αυτόματους πωλητές που συναντάμε για αναψυκτικά.

Οι αυτόματοι πωλητές κάνναβης έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους σε διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο όπου η νομοθεσία επιτρέπει την χρήση και πώληση της κάνναβης για ψυχαγωγική ή ιατρική χρήση. Οι πωλητές αυτοί μπορεί να προσφέρουν κάποια από τα παρακάτω προϊόντα:

  • Στεγνά άνθη κάνναβης
  • Εκχυλίσματα κάνναβης
  • Προϊόντα που περιέχουν κανναβιδιόλη (CBD)
  • Προϊόντα καπνίσματος ή ατμίσματος με κάνναβη

Στα θετικά ενός αυτόματου πωλητή κάνναβης συγκαταλέγονται 

  1. Ευκολία και Άνεση: Οι αυτόματοι πωλητές προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα κάνναβης, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο σε σχέση με το να επισκεφτεί κανείς κατάστημα.
  2. Διακριτικότητα: Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα κάνναβης χωρίς να αισθάνονται αμήχανα ή εκτεθειμένοι.
  3. Πρόσβαση σε Προϊόντα: Σε περιοχές όπου η νομοθεσία το επιτρέπει, οι αυτόματοι πωλητές μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε ποικιλία προϊόντων κάνναβης.

Διαφορετικότητα των Προϊόντων: Οι αυτόματοι πωλητές κάνναβης μπορεί να προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιέχουν κάνναβη, από διάφορες ποικιλίες στεγνών ανθών μέχρι προϊόντα με βάση την κανναβιδιόλη (CBD), όπως εκχυλίσματα, λάδια, καλλυντικά, και προϊόντα καπνίσματος ή ατμίσματος.

Κανναβιδιόλη (CBD): Επειδή η κανναβιδιόλη (CBD) δεν προκαλεί τα ψυχοτρόπα αποτελέσματα που προκαλεί ο δelta-9-τετραυδροκανναβινόλη (Δ9-ΤΗC), πολλοί αυτόματοι πωλητές κάνναβης επικεντρώνονται στην πώληση προϊόντων με βάση την CBD, καθώς είναι νόμιμα σε πολλές περιοχές.

Νομοθεσία και Ρύθμιση: Η νομοθεσία σχετικά με την κάνναβη διαφέρει σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε ορισμένες περιοχές, η παροχή προϊόντων κάνναβης μέσω αυτόματων πωλητών είναι νόμιμη, ενώ σε άλλες εξακολουθεί να είναι παράνομη. Στη χώρα μας πλέον έχει νομιμοποιηθεί.

Η πρωτοποριακή επιχείρηση αυτόματων πωλητηρίων κάνναβης, είναι εξειδικευμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων κάνναβης. Στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς μοναδική ποικιλία από προϊόντα CBD και HHC, σχεδιασμένα για να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Ο Αυτόματος Πωλητής Κάνναβης βρίσκεται στην οδό Σιβιτανίδου 32 εντός του εξωτερικού χώρου του πρατηρίου καυσίμων AEGEAN και λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προσφέροντας έτσι την ευελιξία να αγοράζει ο ενδιαφερόμενος τα προϊόντα ανά πάσα στιγμή. Ο πωλητής δέχεται μετρητά και πιστωτικές κάρτες.

Προϊόντα και τιμές που διατίθενται από τον αυτόματο πωλητή 

Υ.Σ.: Τα ρεπορτάζ αγοράς, τα προιόντα και οι επιχειρήσεις που προτείνουμε στο neakallithea.gr  είναι επιλογές της συντακτικής μας ομάδας και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Comments are closed.