Θ. Ψαλιδόπουλος – Θ. Παπαθανασόπουλος «αποχαιρετούν» τον Αλέκο Δαϊσπάγγο

0
301

Με κοινή δήλωση τους ο επικεφαλής της «Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Θόδωρος Παπαθανασόπουλος «αποχαιρετούν» τον Αλέκο Δαϊσπάγγο.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση 

Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετάμε τον Αλέκο Δαϊσπάγγο. Αναλογιζόμαστε με συγκίνηση τα χρόνια που πέρασαν και τις μεγάλες προσπάθειες, τις οποίες οι άνθρωποι του ΚΚΕ και όλης της Αριστεράς αφιέρωσαν στην υλοποίηση του στόχου για τον προοδευτικό εκσυγχρονισμό και τον προσανατολισμό του Δήμου στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών. Μεταξύ αυτών, ο Αλέκος Δαϊσπάγγος διακρινόταν πάντοτε για την προσήλωση στις ιδέες του, το ήθος, αλλά και τον επαγγελματισμό, με τον οποίο συνέβαλλε συστηματικά και αθόρυβα, στη σύγχρονη οργάνωση και τη στερέωση της κοινωνικής αποστολής της Δημοτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών. 

Τα ίδια συναισθήματα μάς γεννά και η αφοσίωση του Αλέκου Δαϊσπάγγου στη μνήμη και το μήνυμα του ανυπέρβλητου τόπου της καταγωγής του. Στενά συνδεδεμένος με τα σωματεία των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, διατήρησε πάντοτε στην ψυχή του τις παραδόσεις και τις αξίες του Ελληνισμού της μεγάλης Πόλης και τις υπηρέτησε χωρίς εθνικισμούς, με πνεύμα σύγχρονο, δημοκρατικό, προσανατολισμένο στην ειρήνη.

Στη σύζυγο και τους συγγενείς του απευθύνομε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Comments are closed.