Θέλουν να του βάλουν δύσκολα

0
341

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ Γυναικών με την ομάδα του Γ.Σ. Εσπερίδες να υποδέχονται σήμερα, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:30, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Έσπερος» την ομάδα του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Τα κορίτσια του Σταύρου Νανάκου ενισχυμένες και με την διεθνή Βόσνια guard/forward, Dragana Zubac, τρίτη ξένη που ανακοινώθηκε στο μέσο της εβδομάδας, καλούνται να υπερασπιστούν το φετινό αήττητο της έδρας τους απέναντι στον ανανεωμένο και δυνατό διεκδικητή του πρωταθλήματος Ολυμπιακό.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να σφυρίξουν οι ΜαγκλογιάννηςΟυσταμπασίδης Μαρτινάκος (Ντίνος)

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι των Εσπερίδων στο YouTube.

Για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ομάδα του Γ.Σ. Εσπερίδες ανακοίνωσε ότι: 

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα η πληρότητα των γηπέδων δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% της χωρητικότητας αυτού. Επομένως, στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Οι κάτοχοι διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου στους ενήλικες ΔΕΝ θα γίνεται αποδεκτή.

Για τους ανήλικες φιλάθλους που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής τους αγώνα.

Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα».

Ποια είναι η 3η ξέπνοη των Εσπερίδων

Η D. Zubac κατέκτησε το πρωτάθλημα Βοσνίας το 2019 με την Banovici, ενώ μετά αγωνίστηκε στην Ρουμανία με την Brasov (11.4ppg, 2.5rpg, 1.3apg, 1.3spg) και στην Ουγγαρία με την PINKKPecsi (11.6ppg, 3.7rpg, 1.4apg, 1.7spg) ενώ τη φετινή σεζόν  αγωνίστηκε με την φανέλα της Hatay στο EuroCup.

Comments are closed.