Θέλει μια καλή εμφάνιση και τη νίκη

0
360

Φρένο στις μέτριες εμφανίσεις θέλει να βάλλει η Καλλιθέα που αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της     αγωνιστικής του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 την ομάδα του Ηροδότου.

Η αναμέτρηση που γίνεται σήμερα, Κυριακή 6 Μαρτίου 2022, στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» αποτελεί ευκαιρία για να επιστρέψουν οι «κυανόλευκοι» που δεν έχουν γνωρίσει τη νίκη στις τελευταίες 4 αγωνιστικές με αποτέλεσμα να έχουν χάσει αρκετό έδαφος για να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Χανιώτες ωστόσο μετά την αλλαγή προπονητή και με τον Φυντάνη στο πάγκο τους μετράνε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, ενώ προέρχονται και από μια σημαντική νίκη επί του ΟΦΙ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ψυχούλας (Βοιωτίας) με βοηθούς τους κ.κ.κ Φίλο και Δελή (Βοιωτίας)

Για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους σήμερα από τις 09:00 έως τις 11:45 από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους που θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια. Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self-Test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Κατα την είσοδο στο γήπεδο, θα γινει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του κατόχου-θεατή στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Comments are closed.