Η Καλλιθέα επέστρεψε στις μεγάλες κατηγορίες

0
1384

Την επιστροφή της στη δεύτερη μεγαλύτερη επαγγελματική  κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, Super League 2,  εξασφάλισε η ομάδα της Καλλιθέας μετά τη λευκή ισοπαλία που απέσπασε νωρίτερα στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” κόντρα στο Αιγάλεω.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν πλέον και πάλι αντίπαλες στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν αγωνιζόμενες στην αναδιαρθρωμένη Super League 2.

Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν παρουσίασε κάποιο ενδιαφέρον πέρα από το ότι οι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω είχαν τον έλεγχο του αγώνα και οι Καλλιθεάτες είχαν το νου τους στο να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία του Κουρεπίνη καθώς ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αρκετός για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην επόμενη επαγγελματική κατηγορία.

Το φύλλο αγώνα

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Μαυραντωνάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Βασιλειάδης (Καλλιθέα)

ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ   (Χαραλαμπίδης): 

Σκαφιδάς, Π. Βλάχος, Αναστασίου (71′ Τασιούλης), Οικονομόπουλος (71′ Πινιώτης), Σ. Βλάχος, Κασνέτση, Λάσκαρης, Χαντί (59′ Οκάν), Τσιλιγκίρης (59′ Μπουρλάκης), Σταματάκης, Μπαρμπαρούσης (71′ Τσουπάνος).

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ  (Γιάννης Τάτσης): 

Κουρεπίνης, Καλύβας (63′ Γκέγκα), Μουσταφίδης, Καντέ (77′ Πίκουλης), Κρητικός, Σταύρου, Χοτζάλλι (85′ Φέκκας), Στούπης, Παπαγγελής (46′ Παντελίδης), Ρόππας, Βασιλειάδης (63′ Σάμιος).

Comments are closed.