Εύκολη η πρεμιέρα για τους Αιγαλιώτες – «Βαριά» για το Φοίνικα

0
367

Για την πρώτη αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ Αθηνών ο Ζέφυρος στο γήπεδο “Αιγάλεω Δ.Α.Κ” υποδέχτηκε το Φοίνικα Καλλιθέας. Πέρασε “Αέρας” η γηπεδούχος ομάδα νικώντας στην πρεμιέρα της σεζόν εμφατικά με 5-0.

Ρεπορτάζ:   Ευάγγελος – Χρήστος Κανελλόπουλος

Το παιχνίδι άρχισε και σχεδόν κατευθείαν ο Ζέφυρος άρχισε να “βομβαρδίζει” συνεχώς την εστία του αντιπάλου του. Μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ με κόρνερ του Παντελή και κεφαλιά του Αγγέλου.

Στο 18′ ο Αθανασόπουλος με ένα όμορφο σουτ στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι αλλά στο ριμπάουντ ο Παντελής με ένα πλασέ θα κάνει το 2-0 νωρίς.

Δεν πέρασαν καλά καλά 10 λεπτά από αυτό και στο 25′ μετά από κόρνερ που παίχτηκε με κοντινή πάσα βγήκε μία κάθετη όπου πέρασε από τον γκολκίπερ του Φοίνικα, έτσι ο Κώτης διαμόρφωσε το 3-0.

Κάπου στα μέσα το δευτέρου ημιχρόνου αρχίζει να ισορροπεί το παιχνίδι και στις δύο πλευρές αλλά φτάνοντας στο 81′ έπειτα από μία όμορφη ατομική ενέργεια ο Ζυγούρης θα βάλει το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε και δεν το βρήκε νωρίτερα στον αγώνα.

Τέλος στο 90′ ήρθε και η χαριστική βολή ο Αριτζόγλου με ωραία συνεργασία με τον συμπαίκτη του σκοράρει με ένα πλασέ. Και κάπου εκεί ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε για τελευταία φορά.

Ο πολυτιμότερος του παιχνιδιού ήταν Δημήτρης Παντελής ο έμπειρος επιθετικός έβαλε και γκολ και ασίστ επίσης έκανε πολλές ενέργειες που βοήθησαν την ομάδα επιπλέον ξεχώρισε και ο νεαρός Αθανασόπουλος.

Α.Ε. ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  5 – 0

Διαιτητές: Δεονάς Γ., Μαρκόπουλος Ι., Ροδόστογλου Σ.

Σκόρερ: Αγγέλου 3′, Παντελής 18′, Κώτης 25′, Ζυγούρης 81′, Αριτζόγλου 90′

Comments are closed.